StoryEditorOCM
SportUSPJEŠNI U SPLITU

Na 2. Međunarodnom Kupu Jadrana zadarski judaši osvojili 12 medalja!

Piše I. G.
20. ožujka 2023. - 17:58

U Splitu je održan drugi međunarodni judo turnir „ Kup Marjana“ na kojem je nastupilo 547 natjecatelja iz 32 kluba, a pored njih i JK Zadar. U maloj dvorani na Gripama, JK Zadar je nastupio sa uzrastima dječaka i djevojčica do 14 godina te sa uzrastom mlađih kadeta i mlađih kadetkinja. Njih 19 natjecatelja predvođenih trenerima Antom Zankijem i Stipom Grgasom su ukupno osvojili 12 medalja od čega dvije zlatne, pet srebrnih i pet brončanih.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Mia Katušić je osvojila zlatno odličje. Srebrena odličja su osvojili Lili Lončarić i Onea Jergan dok su brončane medalje osvojili Tomislav Rončević, Tia Perinčić, Eva Grčić i Armin Bračković. Također, u ovom uzrastu su Patrik Parić, Niko Radulović, Emanuel Šapina i Maro Mičić zauzeli peta mjesta.

U kategoriji mlađih kadeta i kadetkinja do 16 godina Luce Rumora je osvojila zlatno odličje, Kimi Matulović, Ivan Vrkić i Diara Vučenović srebreno odličje dok je Duje Tudorović osvojio brončano odličje. Peto mjesto u ovom uzrastu zauzela je Barbara Pezelj izgubivši borbu za brončano odličje.

Pored njih za JK Zadar još su nastupili: Dalibor Hanzalek i Filip Mažer.

20. travanj 2024 09:47