StoryEditorOCM
SportU KAŠTEL SUĆURCU

Na 20. Memorijalnom turniru "Mario Zebić" zadarski judaši osvojili čak 16 medalja!

Piše I. G.
2. svibnja 2023. - 22:37

U organizaciji judo kluba Dalmacijacement iz Kaštel Sućurca, održan je 20 po redu memorijalni judo turnir „ Mario Zebić“ na kojem je nastupio 461 natjecatelj iz 29 klubova. Judo klub „Zadar“ je na ovome natjecanju nastupio sa 34 natjecatelja koji su osvojili ukupno 16 medalja od čega 3 zlatne, 3 srebrne i 11 brončanih, te zauzeli peto mjesto u ukupnom poretku klubova.

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 10 godina Ivan Dominik Šarić i Toma Mažer su osvojili zlatna odličja. Ivan Zanki je osvojio srebrno odličje, dok su Antonio Kardum i Maša Grgas osvojili brončana odličja.

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 12 godina Mario Mrkić je osvojio zlatno odličje dok su Tina Krička, Toma Valković, Ivan Miljanić, Max Marković i Vito Tudorović osvojili brončana odličja.

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 14 godina Patrik Parić i Eva Grčić su osvojili srebrena odličja dok su Mia Katušić, Anamaia Esperanza Lisica, Maro Mičić i Mako Škifić osvojili brončana odličja.

Za judo klub Zadar još su nastupili i: Filip Mažer, Marul Henjak, Armin Bračković, Tomislav Rončević, Šimun Kecman, Niko Marin, Juraj Pavlović, Ognjen Božović, Adrian Burmeta, Mislav Stručić, Šime Smolić, Greta Klarin, Andro Šarić, Lucijan Bedić, Matej Mašina, Borna Bilosnić i Petra Vujasin.

24. travanj 2024 04:54