StoryEditorOCM
SportU SPLITU

Na Gripama odigran stolnoteniski turnir za pojedinačnu kvalifikaciju za prvenstvo Hrvatske mlađih kadeta i juniora: nastupilo osam klubova od Paga do Dubrovnika

Piše Ivica Gjergja
6. travnja 2022. - 21:27

U Splitu u maloj stolnoteniskoj dvorani na Gripama odigran je stolnoteniski turnir za pojedinačnu kvalifikaciju za prvenstvo Hrvatske mlađih kadeta i mlađih juniora. Na turniru nastupilo je osam klubova od Paga do Dubrovnika. Za zadarsku STK Jaderu su nastupili Luka Milošević, Luka Vidović i Josip Kostović.

STK Jadera osvojila je prvo mjesto u mlađim kadetima koje je osvojio Luka Milošević i to bez poraza i tako se plasirao na prvenstvo Hrvatske među 32 najbolja igrača, a u mlađim juniorima ispao je u četvrtfinalu igrajući sa znatno starijim igračima od sebe. Prvenstvo Hrvatske održati će se krajem svibnja i očekuje se dobar rezultat Luke Miloševića.

image

STOLNOTENISKI TURNIR U SPLITU

Ivica Gjergja

Odličan rezultat na ovom turniru napravio je i Luka Vidović plasmanom u polufinale u mlađim juniorima, a za finale u teškoj borbi izgubio od Zoltnera iz STK Split 3:1. Luka Vidović se nakon dugog izostajanja i ozljeda vraća dobroj igri i pokazuje napredak.

Josip Kostović je odigrao dobre partije u grupi s mlađim juniorima i nije se uspio plasirati sa daljnje natjecanja.

- Ovaj turnir pokazuje izvrstan napredak jer unatoč dugom izbivanju zbog COVID-19 i ozljeda naših igrača oni se vraćaju u formu svojim zalaganjem i upornim treniranjem i tako pokazuju napredak u igri i time bolji rezultat , kazao nam je trener STK Jadere, Ivica Bujas.

04. svibanj 2024 10:25