StoryEditorOCM
SportNAKON STIPE I HRVOJA

Na ‘kormilo‘ zadarskog premijer ligaša stigao je novi, mladi perspektivni trener; sitiuaciju je nazvao teškom...

Piše Ivica GJERGJA
4. ožujka 2022. - 18:25

U kratkom vremenskom razmaku na klupi Sonik Puntamike u ulozi trenera promijenila su se njih trojica. Posljednji, nakon Stipe Kuliša i Hrvoja Vlašića, na „kormilo“ ovog premijer ligaša je Roko Jurlina, mladi i perspektivni trener, koji je sigurno zaslužio priliku. Roko je duboko unutra kluba (bio je trener kadeta, pomoćnik upravo Kulišu i Vlašiću), zna kakva je situacija i što treba učiniti. Evo što je kazao:

- Po prirodi sam optimist. Situacija je zaista teška i vjerojatno smo glavni kandidati za ispadanje, ali vidim priliku da mladim igračima damo prigodu i minute igre, kako bi stekli seniorsko iskustvo i da uz pomoć nekolicine iskusnih košarkaša pokušamo napraviti priču koja će nam omogućiti da izguramo sezonu do kraja. Ostalo nam je još 11 utakmica i ne trebamo odustajati. Trenutno smo samo jednu pobjedu iza tri glavna konkurenta za ostanak. Bodovi će se dijeliti i u narednih mjesec i pol dana i u svakoj utakmici trebamo dati sve od sebe da pokušamo napraviti što je moguće bolji rezultat, kazao je Jurlina.

Marino Šarlija je sve bliže sastavu nakon zdravstvenih problema, a priključio se klubu i Toni Čutuk. Kako rekoše u klubu - predaje nema, borit će se za ostanak u ligi do posljednjeg kola.

28. travanj 2024 07:32