StoryEditorOCM
Sport„SARAJEVO 2024“

Na međunarodnom košarkaškom turniru Puntamičani po treći put uzeli trofej pobjednika!

Piše I. Gjergja
12. veljače 2024. - 13:50

Veterani košarkaškog kluba Puntamika osvojili su po treći put zaredom Međunarodni košarkaški turnir u Sarajevu do + 45.

Ekipa koju je vodio trener Davora Mujagića bila je dominantna u igri i doslovno se „prošetala“ turnirom, pobijedivši u sva tri susreta koja su igrali. Pali su redom ekipe Apatina, Nikšića i Amfore iz Makarske. Pored toga što su osvojili turnir Puntamika je imala igrača MVP turnira - Maria Dundovića, dok je najbolji strijelac turnira bio Marin Pijaca.

Njihov igrač Marko Zuanović imao je sto posto šut za tri poena u finalu turnira, a zanimljivo da je trener Davor Mujagić ovim trofejom prestigao Mira Dundova i Peru Perića po osvojenim trofejima.

Ekipa veterana Puntamike (+45) je nastupila u sljedećem sastavu:

Tomislav Luštica, Marki Blaslov, Marko Zuanović, Mario Dundović, Marin Pijaca, Miro Dundov, Juraj Segarić. Trener: Davor Mujagić. Službeni doktor-Tomislav Marušić.

Primajući trofej pobjednika trener Puntamike, Davor Mujagić je kazao:

-Odlično organiziran Međunarodni turnir, hvala organizatoru na idealnim uvjetima koje smo imali četiri dana u Sarajevu. Što se tiče igre prezadovoljan sam, kao i osvojenim trofejom i hvala svim igračima na ponašanju i dobroj igri. Bili smo prava klapa i ekipa. Ginuli smo jedan za drugoga, a moja malenkost je pridonijela očito dobroj taktici i sinergiji unutar ekipe, ma idemo dalje priča se nastavlja to je sigurno što se tiče veterana Puntamike.

MVP igrač turnira Mario Dundović je kazao:

-Prije svega zahvala treneru i ekipi koja je „izbacila“ mene kao MVP-a turnira. Igralo smo kolektivno i poštivali igrače u najboljoj poziciji tako da smo s tim pristupom jako zadovoljni. Mora naglasiti da smo prava klapa već dugi niz godina i kod nas vlada pravo zajedništvo i požrtvovnost, a sve za našu Puntamiku. Čestitke svih nas treneru Davor Mujagiću na odlično vođenom turniru u Sarajevu.

27. srpanj 2024 03:47