StoryEditorOCM
Sport"SESVETSKI KRALJEVAC"

Na Međunarodnom nogometnom turniru Zemuničani zadovoljni ostvarenim rezultatima

Piše I.G.
21. studenog 2022. - 22:05

Tradicionalno već nekoliko godina mladi igrači NK Zemunika sudjeluju na Međunarodnom nogometnom turniru u Sesvetskom Kraljevcu. Ove godine nisu imali sreće sa žrijebolm bili su u jakosnoj skupini "grupi smrti", no postigli su dobar rezultat.

Tako su prvu utakmicu igrali neodlučeno protiv Sesveta, a  drugu su pobijedili NK Trnje 2:1.

U nizu treću utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca također su okončali pobjedom 1:0. Nakon toga, a i već umorni doživjeli su Zemuničani poraz od Osijeka 1:0, a i od Dubrave tim kabel 2:0. Posljednju odigranu utakmicu na turniru pobijedili su ekipu NK Čulinec sa 2:0.

- Što reći ostvarenim iako smo na kraju u skupini bili treći iza Osijeka i Dubrave tim kabel, osvojili smo 10 bodova ja sam u potpunosti zadovoljan. Iza nas su ostali i Trnje te Hrvatski dragovoljac, Čulinec i Sesvete. Inače ovakvi turniri našim mladim igračima umnogome pomažu u edukacionoj i socijološkoj dimenziji za ovaj uzrast. Razvijaju prijateljstva upoznaju nove krajeve i produbljuju spoznaju, ne samo u nogometu, kazao nam je kratko trener, Luka Krnčević. 

-Bilo je divno, upoznao sam nove prijatelje ostvarili smo kontakt i već smo dogovorili da se nađemo kod mene, a za uzvrat ja ću ići kod njih na školske praznike, kazao nam je Jakov Buljat.

Što reći nego se upitati jeli to nije divno?

Dakako da su se mladci ovim putem zahvaliti Općini Zemunik koja ih prati, te  TZ Ravni kotari i gospinu Vanji Čvrljak, te Šimi Šari i drugima sponzorima. 

NK Zemunik je nastupio u sastavu: Leo Krnčević, Frane Surjan, Pavle Duspara, Gabrijel Buljat, Gabrijel Marjanović, Matej Šestan, Mateo Šare, Mihovil Marušić, Jakov Buljat, Toni Kosović, Andrija Šestan, Matija Pripović, Arm Arbanas. Trener: Luka Krnčević.

25. travanj 2024 10:41