StoryEditorOCM
SportKK ZADAR NESLUŽBENO

Na mjesto Sikirića koji je otišao na posudbu u Zabok, trebao bi doći 23-godišnji Slovenac. Ali, tko će sve to platiti?

Piše Dražen Žura
24. rujna 2023. - 08:30

Nedugo nakon informacije kako je na posudbu u Zabok otišao igrač Zadra, mladi Antonio Sikirić, njegovo bi mjesto, prema neslužbenim informacijama, trebao zauzeti Petar Vujačić (23 g.196 cm).

Prošlu sezonu slovenski igrač rođen u Mariboru proveo je u Mornaru iz Bara, koliko nam je poznato, s njim je kontakt uspostavljen još u vrijeme početka prijelaznoga roka, međutim, do realizacije dogovora se izgleda došlo na otvaranju vikenda. Vujačić je u biti bek-šuter, pa se i dalje nameće pitanje hoće li se njemu priključiti i spominjani organizator igre Daison Knight koji je proteklu sezonu proveo u Širokom Brijegu.

Zaključno, često spominjana formula kako su mladi igrači zauzeli deveto, deseto i jedanaesto mjesto u rotaciji, dvanaesto je pak ostalo otvoreno, gubi na autentičnosti. Odlaskom Sikirića i mogućim transferima Vujačića i Knighta popunila bi se zadarska klupa do kraja.

Podsjetimo, onoga trenutka kada je postalo jasno da i Luka Božić ulazi u svoju četvrtu sezonu u dresu Zadra, rečeno je iz kluba kako je “roster” zatvoren. Čini se da nije! I nanovo se nameće pitanje: “ Tko će to sve platiti”?!

Ili će opet netko od mladih grijača klupe na posudbu u neki od hrvatskih HT Premijer ligaša?

06. prosinac 2023 09:05