StoryEditorOCM
SportBICIKLIZAM

Na posljednjem ovosezonskom Granfondu Pag - Novalja, Luka Škara, član Biciklističkog kluba Zadar i kadetski prvak Hrvatske - drugi!

Piše Ivica GJERGJA
4. studenog 2021. - 21:00

Posljednji ovosezonski cestovni nastup na Granfondu održan je na Pagu. Na startu u Novalji bila su  82 sudionika koji su se natjecali na stazama dužine 85. i 35. km. Član BK Zadra Luka Škara (inače kadetski prvak Hrvatske) još jednom je pokazao neosporni talent te iskoristio brdsku konfiguraciju staze na Pagu koja omogućava „brdašima“ bijeg u prvoj četvrtini utrke.

Odvojio se sa Anthonyem Bilićem, te su njih dvojica 60-kilometarski bijeg uspjeli dovesti do kraja. Luka je drugim mjestom ostvario svoj najbolji plasman na ovogodišnjim rekreativnim granfondo utrkama koje su se vozile u oštroj konkurenciji sa iskusnim slovenskim i hrvatskim biciklistima.

Na maloj granfondo stazi dvije predstavnice Bk Zadra, Marta Serapiglia i Ema Vujasin bile su jedine biciklistice u konkurenciji te su zauzele prva dva mjesta.

UPISI NOVIH ČLANOVA U BK ZADAR

Upisi će se vršiti u prostorijama kluba na adresi Put Stanova 3 u Športskom centru Franko Lisica u  nedjelju 7. studenog  u vremenu od 15 -17 sati. Dječaci i djevojčice u tim godištima koji su zainteresirani za treniranje biciklizma trebaju doći sa nekim od roditelja ili staratelja u navedeno vrijeme kako bi ispunili pristupnicu za klub koja se nalazi na slijedećoj poveznici i na web stranicama.

Sa treninzima za iduću sezonu započet će se u subotu 13. studenog, te će se do tog datuma moći i primati novi članovi koji će uz ispunjenu pristupnicu, za pristup treninzima morati imati obavljeni liječnički pregled za biciklizam iz ambulante sportske medicine koji uključuje kompletnu krvnu sliku, te posjedovati mtb bicikl za zimski period treninga.

Za sve ostale informacije zainteresirani se mogu javiti tajniku kluba Nevenu Paviću na mobitel 098 -1771801.

25. travanj 2024 08:05