StoryEditorOCM
SportU NEDJELJU

Na Stanovima se opet igra ženski nogomet! Ovaj vikend seniorke ŽNK Donat Zadar očekuju ŽNK Agram Zagreb

Piše Ivica Gjergja
25. rujna 2020. - 09:15

U premijernom nastupu (prvo kolo) seniorska ekipa žena ŽNK Donat na Stanovima ugošćuje ekipu ŽNK Agram Zagreb. Susret se igra u nedjelju u 13.30 sati. Do sada su pripreme ekipe izvršene na najbolji mogući način za natjecanje, ojačan je ekipa i vjeruju u klubu da bi se kao novajlija u ligi mogli uspješno nositi s ekipama koje su starosjedioci.

Za ovaj susret ulaz je besplatan uz poštivanje mjera sigurnosti. Pravila su sljedeća: mjerenje temperature, predočenje osobne iskaznice i kontakt telefona, poštivati mjere razmaka kod sjedenja. 

- Nama u goste dolazi jedna od tri najbolje momčadi u državi. Ozbiljno smo shvatili trenutak, uvjeren sam da će moje igračice dati sve od sebe. Gradili smo na pripremama korak po korak našu igru, osobno sam zadovoljan iako ima još stvari koje trebamo popraviti. Očekujem dobro naše izdanje, znam da će biti teško, no prema onome kako igračice shvaćaju trenutak u kome sam ja sam optimista. Nitko sretniji od nas kad bi pobijedili velikog protivnika. Pozvao bi ovim putem naše navijače da dođu na Stanove, kazao nam je trener ZNK Donata, Jure Perković.

Susret seniorke ŽNK Donat Zadar - ŽNK Agram Zagreb igraju u nedjelju u 13.30 sati na stadionu Stanovi.

23. travanj 2024 23:36