StoryEditorOCM
SportIDU U KVALIFIKACIJE

Na svom terenu iza mjesne ambulante, boćari BK Bulin su u posljednjem kolu pobijedili Poljica brig i zasluženo postali prvaci lige!

Piše I.G.
24. lipnja 2022. - 18:33

Na svom terenu iza mjesne ambulante, boćari BK Bulin su u posljednjem 18. kolu pobijedili Poljica brig i postali zasluženo prvaci lige. Ovom pobjedom Bulin je izborio kvalifikacije za plasman u Drugu HBL – Srednja Dalmacija – treći rang natjecanja.

U borbi za viši rang Bulin očekuje kvalifikacijski turnir u Zagrebu 09. i 10. srpnja gdje će nastupiti i Povljana, te pobjednici Šibensko kninske i Splitsko dalmatinske županije.

Nakon pobjede nad Poljicima brigom nastavljena je proslava i fešta kako i dostoji pobjednicima – osvajačima prvog mjesta.

U prvenstvenim nastupima za Bulin su igrali i ostvarili izvrstan uspjeh: Mateo, Elvis i Antonio Čanković, Antoni Bilosnić, Josip Alvir, Anđelo i Antonio Paleka, Ivica i Rade Šarić, Krešimir Lerga, Rade Šestan, Ivica Dragaš.

Voditelj Boris Čanković, predsjednik kluba Ivica Bilosnić.

Redoslijed na ljestvici:

Bulin 42, Vrsi 39, Lišane 37, Velebit 31, Podgradina 30, Hajduk (P) 28, Ljubač 22, Sveti Martin 17, Poljica brig 10 i Grgur Ninski 5 bodova.

25. travanj 2024 01:34