StoryEditorOCM
SportPROLJETNI DIO SEZONE

Na terenima na Višnjiku počele pripreme nogometašica Donata, evo što očekuje trener Jurica Vuleta

Piše I. Gjergja
1. veljače 2023. - 14:40

Na terenima ŠC Višnjika krenule su pripreme nogometašica Super Sport Prve lige žene Donata – Zadar za proljetni dio sezone 2022/23 godinu.

Podsjetimo da su „donatice“ devete na ljestvici sa četiri boda, pretposljednje, a posljednja je Viktorija. Posljednja ekipa ispada u Drugu ligu, dok bi Zadranke ako ostanu na tom mjestu igrale kvalifikacije za ostanak. Nakon što je trener Jurica Vuleta iznio plan i program priprema kazao je:

- Cilj nam je ostanak u ligi. Moramo sebi i navijačima dokazati da vrijedimo više od trenutnog mjesta na kome se nalazimo. Imamo mladu i potentnu ekipu, a većina naših cura je iz naše škole nogometa, što je dodana vrijednost. Podsjetimo, kako je polusezona odmicala,  igrali sve bolje  pa nema razloga da tako i ne nastavimo, rekao nam je Vuleta.

A evo tko je bio na treningu: Baričević, Strenja, Alić, Čavić, Kirilenko, Burčul, Matijević, Sorić, Vunić, dubravica, Marinović, Ristovski, Števanja, Surać, Jokić, Šarić, Adamović, Andrić, Goja, Laća, Jurjević, Rožić, Klapn, Hasnek, Savčić.

20. travanj 2024 01:54