StoryEditorOCM
SportPOVODOM DANA GRADA

Na tradicionalnom stolnoteniskom turniru 60 sudionika iz deset klubova: evo i tko je bio najbolji...

Piše Ivica Gjergja
9. listopada 2023. - 12:54

Povodom dana obrane grada Zadra održan je tradicionalni stolnoteniski turnir na kojem je sudjelovalo 60 igrača i igračica iz deset klubova četiri hrvatske županije. Sudionici su se natjecali u sedam kategorija, od uzrasta mlađih kadeta do rekreativaca.

Turnir je organizirao STK Jadera, uz pomoć Grada Zadra i županije, a HSTS je donirao sudačke stolove i brojače. Najuspješniji klub je bio STK Klek sa osvojene četiri medalja u kategorijama mlađi kadeti, kadeti i mlađi juniori i juniori. Drugi najuspješniji klub bio je STK Pag s tri osvojene medalje u kategorijama mlađi kadeti, kadeti i mlađi juniori.

Najbolji pojedinac bio je Marko Kušćević iz Splita s osvojene dvije medalje zlatna i srebrna, a u juniorima je prvo mjesto osvojio Luka Vidović (STK Jadera).

Seniori su na ovom turniru igrali u dvije kategorije - seniori parovi i seniori pojedinačno. U seniorskoj konkurenciji pojedinačno najuspješniji su bili igrači STK Kaštela, Vatroslav Pensa, koji osvojio prvo mjesto, Klaus Torsten je osvojio drugo mjesto i Kruno Dabič (STK Kaštela) treće mjesto.

U seniorskoj konkurenciji parovi najuspješniji su bili igrači STK Kaštela i to Vatroslav Pensa i Kruno Dabić – osvojili su prvo mjesto, a drugo mjesto osvojili su Mijo Olujić (STK Kaštela) i Goran Dedić (STK Kaštela), a dok su treće mjesto dijelili T. Tomič i M. Buterin i Mia Ćop i Saša Ćuka.

Također su se na turniru natjecali neregistrirani rekreativci pojedinačno, pobjednik je Frano Kalebić, dok je drugo mjesto osvojio M. Buterin (Zadar), a treće Tomislav Tomić (Zadar).

28. travanj 2024 21:46