StoryEditorOCM
SportDO 9 GODINA

Na zimskom prvenstvu Zadarske županije ekipa iz ASK Zadar uzela titulu prvaka

Piše IG
12. ožujka 2024. - 22:09
U ZADRU ODRŽANO ZIMSKO PRVENSTVO ZADARSKE ŽUPANIJE U DVORANI U KIDS ATHLETICS ZA LIMAČE I LIMAČICEAsk Zadar/

U organizaciji Atletskog saveza Zadarske županije proteklog vikenda je održano zimsko prvenstvo Zadarske županije u dvorani u Kids Athletics za limače i limačice i to u dvije kategorije do 9 godina i od 9 do 12 godina.

U konkurenciji 6 ekipa do 9 godina ekipa ASK Zadar "Askići" osvojila je prvo mjesto i naslov prvaka Županije s osvojenih 25 bodova. Za ekipu su nastupili: Patrik Krišto, Lara Pavlović, Sofija Poljak, Petra Jurlina, Ivana Srhoj Vilić i Nina Batur. Ekipu je predvodila trenerica Katarina Gašparović Žodan.

U konkurenciji 5 ekipa u kategoriji od 9 do 12 godina ekipa Ask Zadar I je osvojila treće mjesto s osvojenih 17 bodova. Za ekipu su nastupili: Jakov Jurjević, Josip Tokić, Niko Ćurković, Toni Jurić, Zara Lulić, Karmen Ćurković, Nika Odžaković, Emanuela Krstić. Ekipu je predvodio trener Ivica Šola. Ekipa Ask II je osvojila četvrto mjesto s 15 bodova.

Za ekipu su nastupili: Karlo Ćurković, Luka Gulan, Đina Peričić, Stella Taraš, Karmen Peša, te Maša Poljak. Ekipu je predvodio trener Tomislav Saratlija.

27. travanj 2024 22:25