StoryEditorOCM
SportTREĆA NL JUG

Najava 10. kola Treće lige: Primorac na domaćem terenu dočekuje Zmaja, Vitezovi i Zadar igraju u gostima

Piše I. Gjergja
21. listopada 2022. - 12:50

Za igrače Primorca nema odmora. Naime, nakon što su u srijedu odigrali susret šesnaestine finala kupa na svom igralištu s prvoligašem Varaždinom, u subotu im u prvenstvu  u goste dolazi Zmaj iz Makarske. Primorac je prikazao dobru igru, vodio sve do 85. minute susreta, a onda je „pao“ i u produžetku izgubio susret.

Da su igrači obrane bili malo pribraniji kod izjednačenja, vjerujemo da bi slavili prolaz u sljedeće kolo. No, nema nezadovoljnih, vraćaju se u kolotečinu prvenstvenih nadmetanja.

Vitezovi iz Posedarja su u posljednje dvije utakmice uzeli maksimalno šest bodova i značajno popravili stanje na ljestvici. Sa optimizmom dobrih igara ide se u Ivanbegovinu, Kamenu na susret. Vjeruju u klubu da s novim trenerom Markom Pinčićem i dobrom igrom mogu do dobrog rezultata.

Zadar u nedjelju gostuje kod Uranie u Baškoj Vodi. Svoj dobar hod po ljestvici gdje su prvi, žele i zadržati. Svi su uvjereni da će odigrati dobar susret i doma se vratiti dobro raspoloženi sa novim bodovima.

- Iz utakmice u utakmicu sve bolje igramo, a to smo pokazali i u posljednjoj s Varaždinom u Kup susretu. Uvjeren sam da ćemo imati dosta motiva i želje kako uzeti sva tri boda u srazu sa Zmajem, koji je kvalitetna momčad, kazao nam je igrač Primorca, Marko Colić.

-Sutra igramo protiv jako dobre domaćinske ekipe koja u svojim redovima ima dosta iskusnih pojedinaca. Pod vodstvom našeg novog trenera Marka Pinčića odolazimo u Ivanbegovinu odigrati jednu čvrstu borbenu utakmicu, uz maksimalni respekt prema domačinu Kamenu. Vjerujem da ćemo dobrom igrom uzeti bod(ove), kazao je igrač HV Posedraja Josip Kevrić.

Susret Primorac – Zmaj (M) igra se u subotu u 15 sati u Biogradu. Sudac: Mario jadrijević. Pomoćnici: Hajduk i Krajina. Delegat: Anita Nenada.

Susret Kamen – HV Posedraje igra se u Ivanbegovini u subotu u 15 sati. Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Krešić i Banić. Delegat: Mario Pinjušić.

Susret Urania – Zadar igra se u Baškoj Vodi u 15 sati u nedjelju. Sudac: Filip Proleta. Pomoćnici: Radonić i Kujunđić. Delegat: Damir Glađ.

25. travanj 2024 05:54