StoryEditorOCM
SportPOGLEDAJTE SNIMKU

Stipe Miočić, najveći teškaš u povijesti UFC-a i jedan od najvećih teškaša u povijesti MMA-a uskoro u ringu na spektakularnom meču!

Piše Sport SD
24. listopada 2023. - 10:55

UFC 294 bio je odličan, ali sada se sve više možemo okretati onom što slijedi. Sljedeći UFC ‘‘pay-per-view‘‘ event na rasporedu je 11. studenog (11. mjesec), a radi se o eventu koji najviše iščekujemo!

UFC 295 priredba je koja će se održati u Madison Square Gardenu, a predvodit će ju Jon Jones i Stipe Miočić. Sasvim je legitimno reći da će ovo biti najveći meč u povijesti UFC-a. S jedne strane kaveza naći će se Jon Jones, po mnogima najveći borac u povijesti ovog sporta - piše Fightsite.

Nasuprot Jonesa - Stipe Miočić, najveći teškaš u povijesti UFC-a, a ujedno i jedan od najvećih teškaša u povijesti MMA-a. Ne sjećamo se kada je UFC upario dvojicu boraca s ovakvim rezultatima iza sebe, a sada smo već jako blizu tog spektakla. Ususret nadolazećem UFC 295 eventu, UFC je izbacio fantastičan službeni ‘‘trailer‘‘.

‘‘Povijest zove‘‘, naziv je ‘‘trailera‘‘, a kadrovi su spektakularni. 

Osim Jonesa i Miočića, ponešto pažnje unutar ‘‘trailera‘‘ također su dobili Jiri Prochazka i Alex Pereira. Radi se o dvojici boraca koji će nastupiti u sunaslovnoj borbi večeri, a ulog je upražnjena titula u poluteškoj kategoriji.

Sve ovo samo dodatno podiže razinu uzbuđenja i nestrpljivosti. Ne preostaje nam ipak ništa drugo nego čekati. Nadamo se da neće biti neplaniranih ozljeda i otkazivanja, a zasad se pozabavite UFC-ovim ‘‘trailerom‘‘.

03. svibanj 2024 10:09