StoryEditorOCM
SportSUBOTA U JAZINAMA

Nakon pet poraza Sonik Puntamika ide po pobjedu - dolazi im Alkar, a u sastav su se vratili Rašić i Zelanto

Piše Ivica Gjergja
5. veljače 2021. - 13:02

U posljednje vrijeme dosta je bilo „praznog hoda“ kada su u pitanju pobjede igrača Sonik Puntamike. Podsjetimo da su u nizu imali pet poraza, no ne smije se zaboraviti da su „očistili“ one najjače, kao što su Zadar, Split, Cibona. Nakon susreta sa Goricom u sastav se vraćaju Sandro Rašić i Danijel Zelanto, koji su bili ozlijeđeni, a njihov povratak ojačat će domaći sastav.

U goste im dolazi sinjski Alkar. „Junaci“ su imali dvije šanse, poraziti Goricu i Škrljevo, ali nisu uspjeli, pa će se pokušati vaditi koliko im „Punta“ bude dozvolila. Domaćini su u ovom susretu favoriti, ozračje u domaćoj momčadi je dobro, svi igrači su unutra, tako da će trener Hrvoje Vlašić moći birati najbolje i dakako očekivati je dobru igru i pobjedu.

-Nema malodušnosti u sastavu nakon onih poraza. Idemo maksimalno ozbiljno u susret s Alkarom. Moramo se vratiti u kolotečinu pobjeda, iza nas su teški susreti, zna se kakvi su bili rezultirali, no svi smo skupili glave i idemo dalje u pozitivi, jer samo se tako može doći do boljih rezultata. Prvi naš veliki ispit je Alkar, znamo njihovu igru, imaju dobre strance i domaće igrače na svim pozicijama. Spremili smo se za pobjedu, uostalom pobijedili smo ih i kod njih u Sinju u prvom dijelu natjecanja, kazao nam je kapetan Sonik Puntamike Dino Palčić.

Susret Sonik Puntamika – Alkar igraju u subotu u SD Jazinama u 18 sati (HKS – TV).

27. travanj 2024 22:56