StoryEditorOCM
Sport13 POBJEDA

Nakon poraza od Splita u regionalnom natjecanju, ispred košarkaša Zadra nova je utakmica: ‘Nastavljamo u ovom paklenom ritmu!‘

Piše Ivica Gjergja
6. veljače 2023. - 10:45

Nakon poraza od Splita u regionalnom natjecanju ispred košarkaša Zadra nova je utakmica: danas gostuju u Velikoj Gorici kod momčadi Gorice.

Uoči ovog kola Zadar je na četvrtoj poziciji s omjerom od 13 pobjeda i četiri poraza, ali će uz ovo gostovanje morati nadoknaditi i odgođenu utakmicu 13. kola protiv Cibone koja je, podsjetimo, na rasporedu 28. veljače, u Krešinom domu. Zadrani su u susretu protiv Gorice favoriti.

– Nastavljamo u ovom paklenom ritmu koji traje već neko vrijeme. Jednostavno je previše utakmica u malom periodu. Nastojat ćemo se za ovu utakmicu s Goricom što bolje pripremiti i skupiti što više snage i energije. Gorica po meni ima igrače za puno viši plasman nego što to pokazuje tablica i njihov broj pobjede. To nas sigurno neće zavarati i ni u kom slučaju ih nećemo podcijeniti. To je dobra momčad i morat ćemo se dobro oznojiti za pobjedu. Mi smo teški i ranjeni i ovaj ritam nije lako izdržati ali vjerujem da ćemo se skupiti i vratiti se kući s novim bodovima, kazao je pred odlazak na put kapetan Marko Ramljak.

Susret Gorica – Zadar igra se u Gradskoj sportskoj dvorani u velikoj Gorici počinje u 18 sati uz prijenos na HKS televiziji.

25. travanj 2024 00:23