StoryEditorOCM
SportLIGA PRVAKA

Hrvatska zvijezda u Beogradu, Joško Gvardiol odgovarao je na pitanja srpskih novinara, evo što ih je zanimalo

Piše Sport SD
14. prosinca 2023. - 08:40

Joško Gvardiol proslavio je 3:2 pobjedu Manchester Cityja u srazu s Crvenom zvezdom na stadionu Rajka Mitića, a zatim odgovarao na pitanja srpskih novinara, koji su željeli čuti dojam Vatrenog na netom završenu utakmicu, a zatim i predikcije za Europsko prvenstvo iduće godine - pišu Sportske novosti.

- Drago mi je što smo ostvarili zadnju pobjedu, prvenstveno zato što smo htjeli odmoriti par igrača jer nam raspored u Engleskoj nije lagan. Čestitam momcima na pobjedu. Atmosfera je lijepa. Prvi put sam ovdje i nadam se da ću doći još koji put - započeo je Gvardiol.

Zatim je usporedio dva ogleda sa Zvezdom.

- Ovisi kako ćemo gledati te dvije utakmice. U prvoj su bili opasniji, iako su danas zabili dva gola. Kvalitetna su ekipa, nije bilo lako s njima igrati dvije utakmice. Realno, namučili smo se. Želim im svu sreću u nastavku sezone.

- Naravno. Imamo dosta ozljeda pa pokušavamo odmoriti igrače. Čeka nas Crystal Palace kod kuće i odmah se spremamo te idemo za Saudijsku Arabiju. Ciljamo trofej, ali i tamo nas čekaju jaki protivnici. Moramo se dobro pripremiti i dati sve od sebe.

Dao je komentar i na tešku skupinu Vatrenih, koje u Njemačkoj čeka Španjolska, Italija i Albanija.

- Teška grupa. Znamo našu kvalitetu. Pokušat ćemo se što bolje pripremiti. Znamo što je cilj - dogurati što dalje.

Završno, pitali su ga je li pratio srpsku reprezentaciju.

- Na Svjetskom prvenstvu jesam, a u kvalifikacijama nisam. Što se tiče Svjetskog prvenstva, bilo je tako kako je bilo. Imaju kvalitetnu ekipu s kvalitetnim izbornikom. Uvjeren sam da će se posložiti neke stvari - zaokružio je Gvardiol.

27. travanj 2024 20:16