StoryEditorOCM
SportIZ MNK PAKOŠTANA

Nakon što su uspješno završili sezonu, MNK Pakoštane održali Skupštinu pa - domjenak!

Piše I.Gjergja
7. travnja 2022. - 11:01

Prije četiri godine MNK Pakoštane ugledalo je svjetlo dana - osnovani su igrali ove godine malonogometnu ligu Šibensko - kninsku, završili uspješno postali viceprvaci.

Već su održali i redovnu Skupštinu, izabrali novu/staru rukovodnu i upravljačku strukturu.

Tako je i dalje predsjednik Luka Šarin, dopredsjednik Frane Bačkov. Kada nešto uspješno završiš u MNK Pakoštanima su se vodili onim da treba i proslaviti.

Pozvali su na druženje uz domjenak sve sponzore, predsjednika Nogometnog saveza Zadarske županije, medije i sve prijatelje koji ih podržavaju i prate.

image

MNK Pakoštane

Mnk PakoŠtane

Evo što nam je rekao predsjednik Luka Šarin:

- Da uspješno smo okončali natjecanje u ligi u ovoj godini natjecanja, bili smo drugi, održali Skupštinu okupiti ćemo se, ti koji će nam doći su ljudi koji nas na našem putu prate. Izvijestit ćemo ih što smo sve radili u prošlom razdoblju i što planiramo u periodu ispred nas, naše ciljeve, prihode i rashode. Taj domjenak organizirati ćemo 16. travanja u 19 sati u vijećnici Opčine Pakoštane. Imamo jedno veliko iznenađenje, nešto što je bitno za naš klub i cijeli Zadarski futsal, a to ćemo otkriti taj dan. Pozvani ste dođite - kazao nam je Luka.

20. travanj 2024 00:04