StoryEditorOCM
SportKOŠARKA

Nakon susreta Furnira i Sonik Puntamike 30. kola HT premijer lige - Cvitković: „Čestitam na pobjedi“!

Piše Ivica GJERGJA
11. travnja 2021. - 12:03

U srazu s Furnirom u 30. kolu HT Premijer lige košarkaši Sonik Puntamike su poraženi 83:70. Iako su u pojedinim trenucima susreta igrači gosta imali i 15 poena prednosti, u nastavku su „pali“, nisu pronašli rješenje za zonsku obranu domaćina.

Igrači iz Dubrave na otvaranju treće četvrtine prešli su u vodstvo koje nisu ispuštali do kraja susreta, da bi „Punta“ imala zaostatak od pet koševa i tada je krenula domaća serija 12:2 i riješeno je bilo pitanje pobjednika. Najefikasniji u domaćim redovima bili su Isabell i Pandurić sa 17, odnosno 16 poena, dok je trojicu dvoznamenkastih kod Sonika predvodio Sandro Rašić sa 17 poena. Evo što su kazali akteri ovog susreta:

- Prvo bi čestitao Dubravi na pobjedi. Što se nas tiče mi smo bili u boljem ritmu tijekom prvog dijela kada smo vodili i  napravili 10:0, no onda su oni preuzeli inicijativu, pali smo i oni su riješili susret u svoju korist, kazao je igrač Sonik Puntamike, Tomislav Cvitković.

- Dobro smo odigrali obranu, inače dosta na tome na treninzima radimo i evo pokazalo se dobro. Pored toga što smo dobro odigrali imali smo i malo sreće, dečki su se borili i naplatili sve pobjedom, iako nam nisu neki igrači igrali. Imali smo pet igrača s dvoznamenkastim brojem poena što je teško protivniku braniti, a oni su nam donijeli pobjedu na čemu im čestitam, kazao je trener Furnira Jeronimo Šarin.

Stavi neki detalj Sonik Puntamike.

25. travanj 2024 00:56