StoryEditorOCM
SportPOZNAT PRVAK PRVE ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE

Nakon utakmice s Dalmatincem – Hajduk svojim navijačima priređuje veliko slavlje!

Piše Ivica Gjergja
18. svibnja 2018. - 15:05
bibinje_pridraga3-110318


Hajduk je nakon prošlog kola postao prvak Prve županijske nogometne lige i stekao uvjete za igranje kvalifikacija za ulazak u Treću HNL - Jug. No prije toga valja proslaviti ostvareno jer su igrači s trenerom Kristijanom Tutom i upravom kluba zaslužili sve čestitke.

Svi koji dođu u subotu na igralište Mile Čulina - Bulin dobro su došli, uživat će u nogometu i biti dio velike fešte koju klub organizira za svoje navijače. Program ide ovako: u 18 sati igra se utakmica s Dalmatincem, nakon nje podjela pokala prvaka, a potom zabava do ranog jutra.


Raspored svih utakmica, u subotu igraju u 18 sati:
Hajduk - Dalmatinac,
Pakoštene - Bibinje,
HV Posedarje - Arbansi.

Nedjelja, igraju u 18 sati:
Sabunjar - Dragovoljac,
Zltna luka - Velebit,
Zemunik - Polača,
Škabrnja - Croatia(T).
 

Redoslijed na ljestvici: Hajduk 61, Dragovoljac 53, Pakoštane 46, HV Posedarje 45, Bibinje 38, Škabrnja 38, Dalmatinac 33, Polača 32, Zlatna luka 30, Velebit 27, Zemunik 26, Sabunjar 26, Arbansi 21, Craotia 6 bodova.

Zbog tri akumulirana žuta kartona ne mogu igrati: za Arbanase Toni Ante Ramov, Krešimir Novoselović, za Bibinje Domagoj Krajačić, za Dragovoljac Luka Gavran, za Hajduk: Ante Pedić, za Zlatnu luku Ivan Sudinja.

 


 

Izvlačenje parova – Hajduk protiv Uskoka, Neretve ili Vodica?

 

Hajduk očekuje izvlačenja parova kvalifikacija za Treću HNL-JUG! Prvaci svojih županija su Uskok, Neretva, Vodice i Hajduk. Izvlačenje parova obaviti će se u ponedjeljak u nogometnom središtu Split. Prva utakmica igra se 26. a uzvratna 29. svibnja.


 

 

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA: Pažani slave titulu!


I Pag je prije posljednjeg kola postao prvoligaš. Naime, s osvojena 33 boda prvi je na ljestvici, sve da i izgubi u Obrovcu protiv Zrmanje nema nikakve zapreke za osvajanje prvog mjesta, pa se već sutra može promovirati za županijskog prvoligaša. Pažani su zaslužili sve čestitke sa svojim mladim perspektivnim educiranim trenerom inače nekadašnjim igračem ovog kluba Danijelom Peroslom.

Raspored, subota igraju u 18 sati:
Zrmanja - Pag,
NOŠK - Vrčevo.
Nedjelja 
Debeljak - Murvica.

Redoslijed na ljetvici: Pag 33, Zrmanja 26, Debeljak 23, Gorica 20, Podgradina 20, Nova zora 18, Murvica 18, NOŠK 13, Vrčevo 13 bodova.


 

03. svibanj 2024 18:05