StoryEditorOCM
SportMNT FUTSAL ČAROLIJA 2018

Nastupaju i žene!

Piše Ivica GJERGJA
23. prosinca 2018. - 11:03
detalj zene

Krenuo je i turnir djevojaka u kojem su gošće malonogometna ekipa iz Mirlović zagore upisale sve tri pobjede. Redom su padale IPA, Donat i Super Chiksice tako da su one za sad pokazale najbolju formu.

U muškom dijelu jak otpor pružili su igrači Poljica brig Varoši, ni manje ni vise nego - Varoši. U drugoj dobroj utakmici Tin je porazio Rupalj visokim rezultatom 6:1. Mala Rava je odvela Puntamiku u rulet šesteraca, no dalje od toga se nije moglo, Punta ide dalje. Pakoštane nisu imali milosti za „Japance" iz Ražina, pala je dvica. Kontrol biro i Poljica su bili bolji od Višnjika i Entuzijasa.

Jedini prvoligaš koji je pokleknuo je Paklenica, a njima je mjeru uzeo Bili brig i poslao ih doma. Ljepotica večeri je bio dvoboj Primorca i Novalje u kojem je za nijansu bolja bila iskusnija ekipa iz Primorca.

Rezultati 5. dana:

Žene: Mirlović Zagora - Super Chicks 5:0 Donat - Mirlovic Zagora 1:2 Mirlovic Zagora - IPA Zadar 1:0

Muškarci: Varoš - Poljica brig 3:2 Pakoštane - Mali Japan Ražine 2:0 Puntamika - Mala Rava na šesterce 3:2 (1:1) Višnjik - Kontrol biro 0:1 Primorac Lj. - Mornar Novalja 3:2 Poljica - Ploča Entuzijasti 3:1 Rupalj - Tin 1:6 Paklenica - Bili Brig 1:4

25. travanj 2024 14:53