StoryEditorOCM
SportTKD PLOVANIJA

Natjecateljsku godinu zatvorili polaganjem za pojaseve

Piše I.G.
28. lipnja 2022. - 12:13

Gotovo cijeli protekli tjedan u TKD Plovaniji je protekao u pripremi za polaganje za viši rang pojaseva. Na polaganju je bila komisija, a predstavnik Kluba, trener Antonio Čačić bio je ispitivač. Ispred Taekwondo Saveza glavni ispitivač je bio Elis Kolega. Komisija je bila zadovoljna znanjem članova Plovanije, a sam Čačić nam je kazao:

-Polaganje za više pojaseve iziskuje više vještina osim same forme, te sukladno tome se i polaže sa svaki viši pojas. Za svaki nadolazeći pojas treba se steći određeno znanje kroz rad, upornost, trud i samodisciplinu što dovodi i do određenog sazrijevanja djece. Mi u Klubu na polaganje gledamo kao na dodatna postignuća te samim tim nakon par godina treninga i rada djeca stječu dovoljno znanja i zrelosti kako bi bili spremni nosioci crnih odnosno majstorskih pojaseva.

Pohvale idu svim članovima Plovanije koji su uspješno položili za viši rang, a to su: Karlo Kovačević, Marijeta Čondić, Luka Košutić, Cvita Ražnjević, Dominik Runje, Leona Lleshi, Eva Dragaš, Maks Baraba, Nika Zelić, Zara Dukić, Tino Petrić, Stella Frleta, Jakob Ugarković, Valerio Juričić, Jure Kujundžić, Ivan Maroević, Marino Marić, Mario Dadić, Namdor Nagyvari i Rudolf Stura.

S ovim je na završena natjecateljska godina, a članovi Plovanije odlaze na zasluženi odmor do jeseni i nove sezone, 

18. rujan 2024 13:46