StoryEditorOCM
SportPOSEBAN GOST

Navijači ga nisu zaboravili: Vrsaljko u društvu svoje nove djevojke dobio ovacije u Madridu

Piše Sport SD
3. travnja 2023. - 08:06

Atletico Madrid je u susretu 27. kola sinoć pobijedio Real Betis sa 1:0 učvrstivši se na trećoj poziciji Primere, a na tribinama stadiona Wanda Metrpopolitano je bio i naš Šime Vrsaljko.

Bivši Vatreni, koji se prošlog ljeta oprostio od reprezentacije, bio je poseban gost svog bivšeg kluba Atletico Madrida, a kada je službeni spiker pročitao njegovo ime dobio je ovacije navijača, koji ga očito, nisu zaboravili - pišu Sportske novosti.

Vrsaljko je bio u društvu svoje nove djevojke Kaje Vidmar i kćeri Viktorije, a osim pozdrava navijača, poseban znak pažnje mu je poklonio i sam klub, objavivši na Twitteru fotografiju i posvetu:

"Uvijek ćeš biti jedan od nas, dobrodošao kući", stoji u objavi španjolskog kluba.

Vrsaljko je igrač Atletica bio od 2016. do 2022. godine, a navijači su ga kao jednog od najpožrtvovnijih Cholovih ratnika zavoljeli u prvom razdoblju, prije nego su mu karijeru načele i na kraju okončale brojne ozljede. Manji dio ugovora proveo je i na posudbi u Interu, a prošlog ljeta potpisao je za Olympiacos, te nakon par mjeseci razvrgnuo ugovor upravo zbog problema s ozljedama.

31-godišnji Zadranin je s Atleticom osvojio Europsku ligu 2018. godine i naslov prvaka Španjolske 2021. godine, a njegovo ime upisano je i na spomen-pločicu stadiona Metropolitano, gdje su i imena svih igrača koji su tijekom 120 duge povijesti kluba upisali minimalno 100 nastupa.

Inače, pogodak odluke zabio je Angel Correa u 86. minuti, a Atletico je pobjedom protiv Betisa pobjegao na šest bodova prednosti Real Sociedadu koji je poražen na gostovanju kod Villarreala sa 0:2.

05. svibanj 2024 04:38