StoryEditorOCM
SportNAKON DERBIJA

Nećak nastavlja tako gdje je ujak stao! Anđelo Subašić: „Kod obrane jedanaesterca poslušao sam Torbarinu“!

Piše I. Gjergja
29. svibnja 2023. - 18:56

Na derbiju u biogradu bilo je to pravo pravcato prvenstveno nadmetanja starih dobih prijatelja nogometaša u kome su Zadrani zgodicima Gorana Zakarića porazili Primorac 2:1. I Primorac je imao svojih prilika da porvana rezultat, a najbolju prigodu je imao Lazarevski kada u 42.minuti nije zabio zgoditak iz kaznenog udarca sa 11 metara.

Naime, mladi i potentni vratar Zadra Anđelo Subašić obranio je taj udarac i poslao loptu u korner. Prije obrane kaznenog udarca Anđelo je imao određene predradnje, dobru koncentraciju, poslušao kolege, poglavito Karla Torbarinu, evo što je kazao:

– Torbarina mi je rekao da će Lazarevski pucati u kontra stranu. Uvijek tako radi, poslušao sam ga i uspio obranio udarac, kazao je Subašić.

Na kraju susreta Zadrani su pobjedom potvrdio drugo mjesto, dok će Primorac priliku za radost imati na finalu Županijskog kupa u srijedu 31. svibnja (18 sati) protiv Dragovoljca iz Poličnika. Evo još riječ, dvije o Subašiću Anđelu, netko je dobro rekao:

-Mi bez Subašića na vratima ne možemo! Taman je izvrsni Danijel Subašić prestao igrati i oprostio se od branjenja, logičan slijed je njegov nećak Anđelo, on nastavlja gdje je ujak stao.

26. travanj 2024 11:36