StoryEditor
SportTRI KRATKE VIJESTI

NK Abeceda sport kreće u suradnju s Novom zorom – žele zajednički organizirati jaki međunarodni turnir

Piše Ivica Gjergja
10. lipnja 2021. - 19:22
Abeceda sporta

NK Abeceda sport je dogovorio suradnju s NK Novom zorom iz Svetog Filipa i Jakova. Evo što je kazao voditelj Škole nogometa Jure Perković:

-Iznimno nam je zadovoljstvo objaviti suradnju s našim sportskim prijateljima iz Svetog Filip i Jakova kojima ćemo pomoći posložiti školu nogometa i poboljšati rad s mlađim uzrastima. U planu nam je zajednička organizacija jakog međunarodnog turnira i iskorištavanje cijelog potencijala kojeg posjeduje ovo prelijepo mjesto, rekao je Perković.

Bravo za Davida Skukana!

image
Abeceda sporta

Donedvani član Abecede David Skukan je promijenio klub, pristupio je NK Osijeku te igra u mladim uzrastima. Igrajući za kadete Osijeka osvojio je Kup, te mu čelništvo Abecede i igrači čestitaju i žele puno uspjeha u budućim igrama.

Interna liga Abecede!

image
Abeceda sporta

Ništa ne prepuštaju slučaju u Školi nogometa NK Abeceda sport, te su oformili Internu nogometnu ligu mladih uzrasta u kojoj se natječe 120 njihovih članova.

Do kraja mjeseca lipnja u njoj će nastupiti djeca rođena od 2012. do 2016. godine godine, a natjecat će se na SC Višnjiku. Na kraju natjecanja svi sudionici primit će odličja.

15. lipanj 2021 05:14