StoryEditorOCM
SportSURADNJA

NK Zadarnova potpisao jednogodišnji sponzorski ugovor

Piše Ivica Gjergja
24. studenog 2021. - 17:38

NK Zadarnova potpisao je jednogodišnji sponzorski ugovor sa svjetski poznatim Allianz osiguranjem Hrvatska d.d. O samom Allianzu i njegovoj ulozi u nogometu na globalnoj razini dovoljno je navesti imena dva stadiona Allianz Stadium – Torino i Allianz Arena – München. Dogovorena suradnja s partnerom takvog, svjetskog renomea, donijela je ne samo konkretnu podršku u radu, već i potvrdu vrijednosti svega onoga što je Zadarnova do sada napravila na polju sporta i marketinga.

– Ne moram posebno naglašavati koliko za naš mladi klub znači poslovna suradnja na ovako visokoj razini. Ponosni smo što je jedan Allianz prepoznao naš rad na svim poljima i vjerujem da, uz podršku takvog partnera, možemo nastaviti rasti i napredovati. Naša zajednička želja je da zadarskoj djeci pružimo što kvalitetnije uvjete za razvoj kroz sport i time doprinesemo društvu u cjelini. Ovim putem posebno se želim zahvaliti gospodinu Krešimiru Topiću iz Allianza, s kojim smo uspostavili odličnu komunikaciju, za koju se nadam će u budućnosti rezultirati i dugoročnom suradnjom -  rekao je predsjednik NK Zadarnova, Antonio Perica.

Nakon potpisa ugovora u Zadru, zadovoljstvo je iskazao i Krešimir Topić, direktor Sektora Corporate prodaje Allianz d.d. Hrvatska.

– Allianz je oduvijek vjerovao u moć sporta. Kao globalni partner olimpijskih i paraolimpijskih pokreta ponosni smo što podržavamo izgradnju boljeg svijeta kroz sport. Smatramo da je sport izuzetno bitan segment u dječjem odrastanju te nas stoga izuzetno veseli partnerstvo s NK Zadarnova, kroz koje potičemo djecu iz Zadra i okolice na aktivno bavljenje sportom kako bi se osjećali ugodnije u kolektivu, shvatili važnost odgovornosti i timskog duha, baveći se pritom najvažnijom sporednom stvari na svijetu, rekao je Topić.

23. travanj 2024 11:11