StoryEditorOCM
SportPOST-KORONA

Nogometaši Zadra konačno uživali u treningu unatoč gorkom okusu zbog loše situacije u klubu...

Piše Ivica Gjergja
5. lipnja 2020. - 15:25

Igralište na Stanovima NK Zadra ponovo živi punim svojim plućima. Naime, stručni stožer i igrači otvorili su trening nakon gotovo tri mjeseca "odmora" zbog koronavirusa.

Bez obzira na to što će se u narednom periodu dogoditi, blokada računa od 20. siječnja, igrači ni struka nisu dobili ni lipe, stečaj ili ne kluba, nogometaši su se okrenuli treninzima ili ti onome za što su u klubu - igranju nogometa. Kada pogledate dečke kako s guštom treniraju dojam je kao da je sve u redu, no kod svih se ipak pomalo miješaju emocije: od oduševljenja do razočaranja.

Evo što je kazao trener Marko Pinčić:

- Sretni smo što smo se vratili nogometu, dečki po kvaliteti zaslužuju igrati Drugu ligu, a ne ovo što nam se događa. Bili smo „izbačeni“ iz kolotečine radi korone nismo trenirali, no sada sam tužan radi ukupne situacije u klubu. Sljedeće sezona donosi nam neizvjesnost gdje igrati u kom rangu u Trećoj HNL-jug ili u Prvoj ŽNL, no mi ćemo odraditi nekih petnaest dana treninga a zatim otići na odmor, jer smo mnogo vremena bili bez aktivnosti. Vjerujem da će se do početka natjecanja sve okončati na najbolji način za nogomet - zaključio je trener. 

Na treningu su bili vratari Jakov Pinčić i Giovani Jerolimov, igrači Domagoj Muić, Jure Jerbić, Kristijan Jurić, Luka Begonja, Ivan tokić, Josip Anić, Josip Iveljić, Dino i Edi Kulaš, Luka Zrilić, Jakov Katuša, Mladen Bukvić i Josip Kevrić. Šef stručnog stožera Marko Pinčić, pomoćnici Jole Butić, Zvone Jurić i Krešimir Jaklin.

06. svibanj 2024 00:50