StoryEditorOCM
SportBEZ POBJEDNIKA

Nogometni veterani dočekali prve polufinalne utakmice i onda obje utakmici odigrali neriješrno. Odluka pada u srijedu...

Piše Ivica Gjergja
21. lipnja 2020. - 17:50

Nakon što je dopušteno okupljanje i igranje nogometa i malog nogometa iz čelništva veteranske županijske malonogometne lige „otpustili“ su brenze i krenuli u završetak lige. Naime, ostalo je odigrati polufinale susrete i finale kako bi se dobio pobjednik lige.

Prvi polufinalni susreti odigrani su sinoć u SD Mocirama, pa je tako Puntamika s Maslinom odigrala 2:2. Strijelci su za Puntamiku bili Kociper i Rogi, a za Maslinu Bukvić i Glavan. Bila je to dobra utakmica, na kojoj se vidjelo dobrog malog nogometa vremešnih igrača. Prema prikazanom, vodit će se velika borba u uzvratnom susretu, koji će donijeti finalistu.

- Žao mi je, imali smo pobjedu u ruci, ali nema plakanja, idemo dalje. Osjećam da ćemo u drugoj utakmici trijumfirati i igrati finale, kazao nam je kratko Zvone Bukvić, kapatan Masline.

Drugi polufinalni susret odigrali su Zadranka i Mama Mija (Bili brig) 1:1. I ovaj susret je završen bez pobjednika, a strijelci su bili Glavan za Zadranku, a Pijaca za Mama Miju (Bili brig). 

-Drugi naš sraz će donijeti finalistu. Vjerujem da ćemo to biti mi. I u ovoj smo utakmici dobro igrali no brinu me naši promašaji iz prigoda iz kojih je teško promašiti. Do srijede, uvjeren sam da ćemo biti efikasniji, kratak je bio Branko Mičić, igrač Zadranke.

Uzvratni susreti polufinala igrat će se u srijedu 24. lipnja: u 17 sati Puntamika - Maslina, u 18 sati Mama Mija (Bili brig) –Zadranka.

19. travanj 2024 12:21