StoryEditorOCM
SportUZ COVID POTVRDE

Nova sezona konačno počinje, momčad Zadra otvara HT Premijer ligu na domaćem parketu protiv Zaboka

Piše Dražen Žura
17. rujna 2021. - 16:12

Košarkaši Zadra će na otvaranju sezone u HT Premijer ligi, u dvorani „ Krešimir Ćosić”, biti domaćini momčadi Zaboka. Stigao je trenutak u kojem će se moći vidjeti koliko se dobro posložilo momčad u koju su istina, stigla tek tri nova igrača, Uroš Luković, Dario Drežnjak i Kevon Harris.

-Nikad kraće pripreme, dečki su od početka došli jako dobro pripremljeni. Uspjeli smo napraviti sve što smo željeli napraviti i jako sam zadovoljan kako smo cijele pripreme odradili. Zadovoljan sam kako izgledamo u ovom trenutku i u kojem smjeru idemo - istaknuo je trener Ivan Perinčić koji s velikim optimizmom ali i oprezom gleda na Zabok.

-Veselim se početku nove sezone. Mi smo branitelji naslova i bit ćemo izazov svakoj ekipi. Morat ćemo biti pravi na svakoj utakmici jer će svima biti velika želja nas pobijediti. Zabok je prvi protivnik, promijenili su pola ekipe, došao je novi trener, trebat će i njima vremena. Mi gledamo isključivo sebe, da budemo pravi, energični i rastrčani, neće onda biti nikakvih problema da upišemo prvu pobjedu. Želim da pokažemo sve što smo radili u ovom pripremnom periodu i da na najbolji način izgledamo kao ekipa- kazao je Perinčić koji se veseli publici na tribinama.

-Posebno mi je drago da će naši navijači biti prisutni na našim utakmicama. U finalnoj utakmici protiv Splita smo vidjeli koliko oni nama znače i koliko nam je potrebna njihova podrška na utakmicama. Ovo me veseli jer mi igramo košarku zbog navijača i ljudi koji vole sport. Pozivam svih da nas dođu podržati u novoj sezoni zaključio je Perinčić.

Novo lice u zadarskim redovima je Dario Drežnjak koji se ovog ljeta priključio aktualnom prvaku Hrvatske , nakon što je pružio odlične partije u Širokom , njegovom matičnom

- U Zadru mjesec dana i polako sam već našao svoje mjesto u ekipi i samom gradu kojeg sam podosta upoznao.Iskreno, na početku je bilo malo teško, ali Zadar je baš prekrasan i sretan sam što sam došao i upravo je onako kako su mi svi pričali, prekrasno – oduševljen je Drežnjak. Osvrnuo se i na Zabok....

-Pripreme su prošle jako dobro, igrali smo nekoliko dobrih utakmica protiv jakih protivnika. Mislim da bi mi trebali dobro ući u sezonu. Za sutrašnju utakmicu, nismo fokusirani na Zabok, nego smo fokusirani na sebe, kvalitetniji smo protivnik i sve je u tome kako ćemo mi pristupiti utakmici – kazao je Drežnjak,

Utakmica se igra u subotu s početkom u 19 sati.

Kako na utakmicu?

Navijači će se morati pridržavati epidemioloških mjera, tijekom utakmice moraju nositi maske i održavati propisani razmak od drugih. Za ulazak u dvoranu potrebno je: imati: EU COVID POTVRDA (potvrda o cijepljenju, negativnom testu ili potvrda o preboljenom virusu COVID-19 u zadnjih 180 dana) uz predočenje osobne iskaznice.

Klub je svojim navijačima organizirao brzo testiranje iza dvorane Krešimira Ćosića (kod bazena i klizališta na nedovršenom parkiralištu ŠC Višnjik), radno vrijeme punkta za testiranje je od 11h do 19h, cijena testiranja je 70kn – navodi se u priopćenju iz KK Zadar.

19. travanj 2024 22:04