StoryEditorOCM
SportŠPANJOLCI TVRDE

Novi ugovor Ancelottija utjecao i na Modrića, sada je puno bliže odluci o svojoj budućnosti

Piše SPORT SD
2. siječnja 2024. - 19:17

Početak drugog dijela sezone je sve bliži, a uoči nastavka i trener Real Madrida Carlo Ancelotti se na konferenciji za medije osvrnuo na potpis novog ugovora s klubom, ali i stanje s igračima kojima brzo ističu ugovori.

- Jako sam sretan zbog obnavljanja ugovora. U klubu su sretni s mojim radom i to me čini jako ponosnim. Sviđa mi se u Madridu i ne bih imao ništa protiv toga da ovdje završim karijeru. Bilo je kontakta s Brazilom, ali Real je uvijek bio prva opcija.

Osvrnuo se i na igrače kojima ugovor ističe u ovoj godini, a među njima je i Luka Modrić:

- Igrači kojima ugovor ističe 2024. sami odlučuju o svojoj sudbini. Luka Modrić će sam odlučiti što želi. Mislim da i dalje može puno dati, ali sve je u njegovim rukama.

Puno se priča o mogućem dolasku Kyliana Mbappea u Real, ali Ancelotti je samo kratko prokomentirao situaciju.

- Neću odgovoriti na to.

Ancelottijevo produženje ugovora bi moglo utjecati i na Modrića, još uvijek se ne zna gdje će nastaviti karijeru. Španjolski mediji spominju da Modrić još uvijek važe između odlaska u S. Arabiju i ostanka u Realu.

Od ove sezone 38-godišnji veznjak ima manju minutažu u klubu što mu jako smeta. Ali, danas je španjolski novinar Jose Felix Diaz objavio da je ostanak Ancelottija u Realu veliki motiv kapetanu Vatrenih da ostane u Madridu.

03. svibanj 2024 02:20