StoryEditorOCM
SportNOVOSTI IZ KK ZADRA

Tihomir Bujan ponovo u klubu, na mjestu stručnoga koordinatora svih mladih kategorija!

Piše Ivica Gjergja
7. lipnja 2020. - 15:05

U KK Zadru  nekadašnji trener prve momčadi Tihomir Bujan, počeo je ponovo raditi. Naime, nakon niza godina izbivanja , nedavno je bio Bujanu prvi radni dan, ali na mjestu stručnoga koordinatora svih mladih kategorija kluba. Treninge provodi u dvorani Krešimira Ćosića, dakako prilagođene zahtjevima Stožera.

Evo što je Tiho kazao:

- Drago mi je da sam ovdje, a rad sa mladim kategorijama mi je svojevrstan izazov. Treninzi su organizirani da što više igrača bude na njima kako bi imali uvid u kompletno stanje. Imamo tri selekcije, gotovo 50 igrača, uvjeren sam da ćemo mi „proizvoditi“ igrače za naš prvi sastav, potencijala ima. Radit ćemo na treninzima do srpnja kada je mala pauza, a nakon toga trening i odigravanje nekih turnira. Uvjeren sam da ćemo se vratiti na nekad slavne dane škole koja je imala dobar igrački „proizvod“ .

U  stožeru KK Zadra, kojim koordinira Tihomir Bujan nalaze se još: Rajko Vidaković, Petar Popović, Jure Ružić, Marko Selin, Toni Dijan. Odlukom uprave do daljega pridruženi su Samir Žuža i Franko Sterle.

20. travanj 2024 02:43