StoryEditorOCM
SportHNK PRIMORAC

Novosti iz trećeligaša: Zaokružuje se roster! Evo tko je otišao, a tko došao kod trenera Lea Šarića i Stipe Banića

Piše I. Gjergja
22. veljače 2021. - 11:19

Predano i kontinuirano se provode pripreme nogometaša HNK Primorca na igralištu Kazimir i Silvio u Biogradu.

Nema iskakanja, svi su okrenuti treninzima, sve što treneri Leo Šarić i Stipe Banić traže to igrači odrađuju u sto postotnom obimu.

Najmarniji su oni najiskusniji, šteta što nema odigravanja prijateljskih utakmica i uigravanja momčadi, no vjeruju u klubu da će se moći igrati od ponedjeljka kada Stožer donese odluku, a nakon jedne odrađene dionice zatekli smo Stefana Lazarevskog na „istezanju“, te nam je onako preko ramena kazao:

- Trener Šarić nema milosti, vidite i vi koliko nas "ubija". Neka, sigurno je da ćemo kada počne natjecanje trebati dosta energetski biti spreman i pokazati više od protivnika - rekao je popularni Lazo, koji se ne buni.

U Primorcu su dosta dobro „tržili“ - dobili nove igrače kaoko bi što bolje igrali u predstojećem natjecanju u ligi, no i nekolicina je otišla - napustila klub.

Novopridošli igrači su:

Fifa Muhamed iz Francuske, Kusuma Muhammad Reza iz Španjolske, Luka Borgolott (Pažanin) igrao posljednjih godina u Njemačkoj, Ivan Pavičić iz Škabrnje, Pjero Lokin i Jere Vukušić iz NK Šibenika.

Napustili klub:

Mate Viduka u BŠK Zmaja otok Korčula, Roko Nakić u Junak iz Sinja, Ivica Zelić u Austriju.

Evo popisa igrača HNK Primorca, koji su na raspolaganju trenerima i na pripremama, to su:

Mate Stojanov, Luka Borgolleti Mandizau Kevin - Zinga, Ivan Brkić, Marko Colić, Duje Bezinović, Vice Birkić, Vedran Ješe, Luka Vodopija, Luka Pavičić, Stefan Lazarevski, Elio de Angelis, Alexandro Sergo- Klopp, Lucian Labus, Marko Čačić, Filip Sentić, Mateo Pranić, Aliya Mohamad Ocochuku, Nikola Jurišić, Manuel Bartulović, Tome Knez, Pjero Lokin, Josip Čirjak, Dario Jurjević, Mateo Šarić, Dujo Lukančić, Ivo Kadija.

24. travanj 2024 20:17