StoryEditorOCM
Sport13. KOLO

Od nedjelje starta proljetni dio natjecanja u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi, Bibinje glavni favorit!

Piše Ivica GJERGJA
4. ožujka 2023. - 15:13

Diže se „rampa“ za natjecanje u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi – kreće proljetni dio prvenstvenog natjecanja. Tijekom zime i odmora koji je trajao preko dva i pol mjeseca start kreće u nedjelju gdje će prema svemu sudeći favorit za osvajanje naslova biti NK Bibinje što u klubu i ne kriju. Pripreme su odrađeno dobro, kompaktni su i cjeloviti na svim pozicijama, otišao im je Stipe Stanojević, a došao je Josip Butić iz HV Posedarja. Odigranim prijateljskim utakmicama u pripremama trener Vlado Mandić je zadovoljan.

- Zadovoljan sam odrađenim u pripremnom periodu. Dobio sam ono što sam tražio od igrača, odgovoran odnos i ponašanje u igri. Ne krijemo da nam je cilj uzeti prvenstvo, no sezona bi mogla biti neizvjesna do posljednjeg kola, Hajduk i Sabunjar nam dišu za vratom, ali može još netko od momčadi iskočiti. Znamo što nam je raditi jednostavno nastaviti tamo gdje smo stali u prvom dijelu, rekao je trener Mandić.

I svi ostali klubovi, koliko smo uspjeli saznati, odradili su sve što je trebalo pred proljetnji dio, okupili momčadi, pripremili se i popunili roster tako da svi spremni ulaze u natjecanje. Kada pogledamo ljestvicu vidljivo je da je Bibinje prvo, a na začelju sa samo tri boda je Sveti Mihovil koji će morati dobro zapeti kako bi stigao Dragovoljac, koji mu bježi 10 bodova i Zemunik sedam.

Redoslijed na ljestvici: Bibinje 30, Hajduk 26, Sabubnjar 24, Dalmatinac 23, Škabrnja 91 i Pakoštane 22, Nova zora 20, Velebit 17, Abeceda ZDC 16, Ploča i Zlatna luka 14, Dragovoljac 13, Zemunik 10, Sveti Mihovil 3 boda.

Na listi strijelaca vodi: Nino Jurjević - Adžić (Bibinje) sa 16 postignutih zgoditaka.

Raspored 13. kola, nedjelja u 15,30 sati igraju:

Sveti Mihovil – Abeceda ZDC,

Sabun jar – Velebit,

Bibinje – Dalmatinac,

Škabrnja 91 – Zlatna luka,

Zemunik – Hajduk,

Polača – Dragovoljac.

 

26. travanj 2024 11:23