StoryEditorOCM
SportIDU NA FINAL FOUR

Odbojkašice Sveučilišta u Zadru ostvarile veliki uspjeh plasiravši se među četiri najbolje studentske ekipe u Hrvatskoj!

Piše I GJERGJA
1. travnja 2023. - 14:28

Na poluzavršnici odigranoj u ŠC Višnjik u Zadru odbojkašice Sveučilišta u Zadru ostvarile su veliki uspjeh plasiravši se među četiri najbolje studentske ekipe u Hrvatskoj. Na poluzavršnici regije jug u prvom kolu ekipa Sveučilišta u Zadru pobijedila je ekipu Sveučilišta Sjever rezultatom 2:0. U drugom kolu uslijedio je poraz od ekipe Sveučilišta u Rijeci rezultatom 2:0, a u trećem kolu pobjeda protiv ekipe Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli rezultatom 2:0.

Zadnje kolo protiv odlične ekipe Sveučilišta u Splitu odlučivalo je o plasmanu na završnicu gdje je ekipa Sveučilišta u Zadru odigrala briljantnu utakmicu pobijedivši rezultatom 2:0 nakon čega je uslijedilo veliko slavlje.

Završnica UniSport Finals održati će od 08. do 11.06. u Poreču, a plasman među četiri najbolje ekipe ostvarile su ekipe Sveučilište u Zadru, Sveučilište u Rijeci, Sveučilište u Zagrebu i Sveučilište u Osijeku.

Za Sveučilište Zadar u ženskoj odbojkaškoj ekipi igrale su:

Franka Volpi Kobal, Vana Mrduljaš, Manuela Miklaj, Laura Gnjatović, Katarina Kelava, Nika Tomašević, Maria Blajić, Simona Nikpalj, Marija Bokan i Laura Matas. Voditelji: Gordana Ivković i Domagoj Pernjak

Na poluzavršnici regije jug za studente odigranoj jučer u ŠC Višnjik sudjelovala je muška odbojkaška ekipa Sveučilišta u Zadru koja je u prvoj utakmici tijesno izgubila od ekipe Sveučilišta u Rijeci rezultatom 2:1, a u drugoj utakmici protiv ekipe Sveučilišta u Splitu imala je u trećem setu meč loptu za pobjedu koja je vodila na završnicu, ali nije ju uspjela iskoristiti te je pobjeda otišla na stranu ekipe Sveučilišta u Splitu rezultatom 2:1.

Sastav muške odbojkaške ekipe:

Rajko Marinović, Domagoj Pernjak, Karlo Mičić, Marko Režić, Leo Arbutina, Ante Barišić, Ivo Kukin, Karlo Buterin i Jakov Pinčić. Voditelj: Tonći Jerak.

 

02. svibanj 2024 21:27