StoryEditorOCM
SportDO TRAVNJA

Odgoda svih košarkaških natjecanja u Hrvatskoj!      

Piše Dražen Žura
12. ožujka 2020. - 19:55

Upravni odbor Hrvatskopg košarkaškog saveza donio je odluku o odgađanju svih košarkaških natjecanja na teritoriju  Republike Hrvatske do 1. travnja.

Odluka je donesena sukladno preporuci Središnjeg ureda za šport  nakon današnjeg sastanka s krovnim sportskim udruženjima i predstavnicima najvećih sportskih  saveza te prema odluci međunarodne košarkaške federacije FIBA -e  do daljnjega suspendirana sva natjecanja koja se igraju po njenom ingerencijom.

U ovom trenutku moramo postaviti zdravlje, igrača, trenera, službenih osoba i navijača iznad sportskog htijenja. HKS će i dalje svakodnevno pratiti situaciju i upute Stožera za civilnu zaštitu te o nastavku natjecanja  obavijestiti sve klubove i službene osobe.

Isto tako, regionalno natjecanje ABA liga i sva natjecanja pod njezinim okriljem  odgođena su do daljnjeg, te se u svojem priopćenju naveli iste razloge kao i HKS.

Dakle, Zadar u petak neće igrati protiv Zaboka u HT Premijer ligi, niti će putovati na ogled ABA lige s Crvenom zvezdom u Beogradu.

23. travanj 2024 20:21