StoryEditorOCM
SportDO DALJNJEGA

Odgođena sjednica Nadzornog odbora KK Zadra: zapelo je oko natječaja za izbor klupskog direktora?

Piše Dražen Žura
3. studenog 2023. - 15:52

Ranije zakazana Sjednica Nadzornog odbora KK Zadar, koja se trebala održati večeras (petak) u 18 sati u press sobi u Jazinama, odgođena je do daljnjega. Prema neslužbenim informacijama, razlog odgode, izgledno je, točka dnevnog reda koja je podrazumijevala otvaranje natječaja za direktora KK Zadar.

Negdje je zapelo oko uvjeta, pa se nedvojbeno usaglašavaju stavovi kako bi se dobilo cjelovitu sliku za kandidate čije će se prijave primati dva tjedna. Nadalje, na sjednici su trebali biti predstavljeni novi članovi NO-a, jer su na Skupštini održanoj 30. listopada, dosadašnjim članovima, njima petorici, pridruženi: Rok Stipčević, Ivo Josipović, Boris Hrabrov i Zdenko Jukić. Od prije u NO- u su Dino Martinović (predsjednik), Dario Kraljić (dopredsjednik) i članovi Davor Karlović, Siniša Pećanac i Arsen Travica.

Uz spomenuto iz dnevnog reda, bila je predviđena prezentacija financijskog izvješća za sezonu 2022/2023 te predstavljen status detaljnog financijskog plana za aktualnu sezonu 2023/20224.

08. svibanj 2024 00:00