StoryEditorOCM
SportKUP KREŠE ĆOSIĆA

Odigrana osmina finala kupa, Škrljevo prošlo dalje!

Piše Ivica Gjergja
26. studenog 2020. - 08:25

U osmini finala Kupa Krešimira Ćosića, odigrana je utakmica u SD Jazinama između Sonik Puntamike i Škrljeva, gdje su gosti pobijedili 66:83. Različito su bili raspoloženi nakon utakmice treneri Sonik Puntamike, Hrvoje Vlašić i Škrljeva, Damir Rajković.

- Prvo poluvrijeme bili smo u egalu, no drugo sam vidio da ćemo biti u problemu. I bili smo iz razloga što nemamo klasične petice, što ne možemo kontrolirati reket i moramo pritiskati na vanjskim  pozicijama i jednostavno puno njihovih utrčavanja i puno poena iz reketa nismo mogli spriječiti, a imali smo puno izgubljenih lopti. Što se napada tiče presijecali su nas uzimali loptu nekoliko puta iskontrolirali i vidi se da smo prazni. Puno je ovo utakmica za nas, četiri za redom, nemamo tu energiju da to možemo pratiti. Mi smo na energetskom planu izgubili taktički ne. Bili smo slabiji u svakom kontaktu u svakom bloku, roster nam ne dozvoljava igre srijeda – nedjelja i ovo nam se moralo dogoditi. Bolje sad nego u ligi, gdje ih čekamo za deset dana - kazao je trener Vlašić.  

- Prije svega čestitao bih mojim igračima na pobjedi, drago mi je da smo prošli dalje u Kupu i smatram da je to jedan iskorak za klub. Bolje smo odigrali prvo poluvrijeme, a znali smo da ekipa koja pobjedi Split i Zadar izaziva respekt. Dobro smo se postavili, odigrali dobro, a istaknuo se Jelenković koji nas je vodio, postigavši 14 poena, devet asistencija i šest skokova. Barnjak je bio dobar, kao i Gunjina i svi ostali dali su obol pobjedi, kazao je trener Rajković. 

26. travanj 2024 05:45