StoryEditorOCM
SportNA STANOVIMA

Odigrana prijateljska utakmica NK Puntamike u kojoj su igrali Stari i Mladi, evo tko je sve sudjelovao, rezultati su zanimljivi!

Piše Ivica GJERGJA
15. kolovoza 2023. - 19:18

Tradicionalno, kao i svake godine unatrag 30 ljeta, na Stanovima (igralištu HNK Zadra) je odigrana prijateljska utakmica NK Puntamike u kojoj su igrali Stari i Mladi. I ovo je dokaz da se na Puntamici istinski "živi" nogomet, ništa se ne prepušta slučaju kad je on u pitanju. Pored „starih“ nogometaša ove godine je upriličena i utakmica mladih momčadi u kojima je Puntamici na neki način pomogla i momčad mladih Abeceda sporta, a koji su skupa odigrali utakmicu sa NK Sabunjarom. Zanimljivo da igrači koji su pomogli imaju neke rodbinske veze sa igračima Puntamike. Na utakmicama je bio poseban gost Karlo Magaš, dječak koji boluje od posebne bolesti, a bio je sa „Puntom“ i na malonogometnom turniru „Bodulo cup“ 2023 godine.

I kod mladaca i kod seniora (kojima su pomogli i neki veterani) vidljivo je da dobro znaju „zanat“ igranja nogometa. Bilo je divnih akcija, driblinga, proigravanja i dakako golova. Seniori u imenu Stari bili su bolji od Mladih, iako nije bitan rezultat, pobijedili su 3:1 lijepim golovima. Mladci su bili srčaniji, brži, puni energije, nije bilo stajanja dok se kod starijih tražilo „arije“. Sve u svemu svi su zadovoljili na susretima, a najbolje su stariji prošli na trećem poluvremenu koje se upriličilo i ovaj put tradicionalno. Organizatori iz NK Puntamike zahvaljuju svima na dolasku i odigranim susretima.

Rezultati:

MLADI UZRAST: PUNTAMIKA – SABUNJAR 2:0

Sudac: Kuke Dukić.

PUNTAMIKA – David Garibović, Niko Radošević, Riko Sorić, Maro Sršen, Leon Peša, Luka Pedić, Rafael, Davod Brkić 1, Niko Čararun, Marko Zalović 1, Andrija Vukosav. Još su igrali: Nikola Stegić, Bendikt Paleka, Marin Sutlović, Roko Milošević. Voditelj: Frane Fatović i Alija Garibović.

SABUNJAR David Bijelić, Lovre Matešić, Hrvoje Jordan, Jakov Predovan, Marko Surić, Luka Radović, Niko Stulić, Vid Kršlović, Ante Mrkela, Luka Kapetanović, Šimun Žuanić. Još su igrali: Mate Mustać, Marko Cvitanović, Teo Janči. Voditelj Mate Šango.

SENIORI: STARI – MLADI 3:1

Sudac: Mario Nikpalj.

Strijelci: 1:0 Marko Bilaver (18), 2:0 Marko Bilaver (27), 3.1 Alen Kociper (76), 3:1 Stipe Pavin (78).

STARI: Stipe Bjeliš, Vedran Ješe, Rajner Duvnjak, Božo Brkić, Božo Gašparović, Mario Marić, Alen Kociper, Šime Lovretić, Marko Bilaver, Branko Dukić, Dino Nikpalj. Još su igrali: Stipe Pavin, Josip Joke Vukoša, Željko Pavin, Boro Valiđić, Marino Mirčeta, Venci Mičić, Davor Suša, Marino Pavin, Mladen Mičić Ćarli, Željko Lari Knežević, Hrvoje Brkić, Niko Pavin, Nikica Radošević. Voditelji: Arsen Marin i Frane Fatović.

MLADI: Alen Stolić, Paulo Dunić, Tomislav Brkić, Filip Anić, Josip Anić, Đani Milin, Toni Budija, Nino Vukoša, Romano Vukoša, Niko Marin, Juraj Segarić. Još su igrali:Stipe Pavin, Ante Renić, Šime Mičić. Voditelji: Teo Kujundžić, Roko Marin Marko Čobanov.

02. svibanj 2024 17:56