StoryEditorOCM
SportPK ZADAR

Održana velika "Feštica na bazenu": očistili su plivalište Kolovare i stigli se odlično zabaviti!

Piše I.G.
24. lipnja 2022. - 20:29

Plivački klub Zadar i njegovi članovi i prijatelji, kao dobri domaćini i ove godine su se pobrinuli oko organizacije otvaranja ljetne sezone plivanja i škole plivanja na otvorenom bazenu Kolovare. Održana je 6. po redu Feštica na bazenu Kolovare koja se odvila u srijedu. Iako na praznik, ni ovo događanje nije ostalo bez velikog broja djece svih uzrasta, ali i roditelja i gostiju. Predivan, sunčan i sportski dan iza nas, a bilo je to lijepo i veselo druženje plivačica i plivača svih dobnih skupina, njihovih trenera, roditelja i ostalih gostiju. I ovaj puta bilo je malo mjesta na bazenu za sve koji su se htjeli zabaviti. Imali su dosta aktivnosti, među prvima.

Čišćenje bazena su preuzeli naši stariji plivači i plivačice (posao koji odrađuju svake godine) za što su nagrađeni prigodnim poklonima naših vjernih sponzora. Mlađa ekipa se okušala u četiri igre (povlačenje konopa, skakanje u vrećama, cijeđenje majica i pucanja na koš), a svako dijete je za nagradu dobilo poklon Kluba, dok su oni najmlađi imali kutak za crtanje i bojanje. Pobjednici su u konačnici bili svi jer je zahvaljujući sponzorima bilo dovoljno nagrada. Sudjelovalo je stotinjak djece koji su bili podijeljeni u 4 grupe: Najjači, Cezarova vojska, Čevapčići i Dupini.

Decathlon je svojim rekvizitima upotpunio zabavno-sportski dio feštice, koji su djeca odradila sa zadovoljstvom, a Meta-baloni Zadar je svojim kreacijama od balona ukrasio bazen Kolovare. Nakon završenog natjecanja uz obilje jela i pića nastavilo se kupanjem i igrama u bazenu. Bila je to još jedna odlična Feštica i dobra organizacija druženja odraslih i najmlađih.

Dakako da se PK Zadar od srca zahvaljuje roditeljima plivača na nesebičnoj pomoći i potpori za organizaciju i dolasku te pozitivnoj atmosferi koja je cijelo jutro vladala bazenom Kolovare te je tako na najbolji mogući način obilježen početak ljeta i ljetne sezone plivanja.

Na kraju su se iz Kluba zahvaljuju i brojnim sponzorima bez kojih bi našu Fešticu bilo teško prirediti i to: OTP banka, Dechatlon, Radio057, Meta baloni Zadar, Papica Zadar, Caffe bar Spin, Famous beach bar, Burger house One bite, Gelateria Eva, Burgers&caffe bar Locanda, Restaurant Pineta, Pizzeria Šime, Bob Rock's Ice cream, Slatka tajna Zadar, Restoran-pizzeria Urnebes, Caffe Bazen, Pizzeria Speedy, Novi radio, Pizzeria Pizzara, Maraska.

 

PLIVAČKI KLUB ZADAR UPISUJE NOVE ČLANOVE U LJETNU ŠKOLU PLIVANJA I OBUKU NEPLIVAČA OD 27.06. NA BAZENU KOLOVARE

Ovim putem pozivaju se sve djevojčice i dječake na upis u ljetnu školu plivanja. Treninzi će se na bazenu Kolovare odvijati 5 puta tjedno, od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu. Prije upisa svako dijete mora doći na testiranje, potrebno je ponijeti stvari za plivanje. Testiranja za upis u ljetnu školu plivanja odvijaju se svakim radnim danom, na bazenu Kolovare od 27.lipnja u terminu 10:30 sati.

LJETNA ŠKOLA PLIVANJA PK ZADAR traje do 31. 08. 2022., novi članovi su dobrodošli kroz cijelo ljeto. Više informacija na mobitel 099/8038521.

19. travanj 2024 05:59