StoryEditorOCM
SportNOVA POJAČANJA

"Okupacija" Abecede: Nakon Ivana i Nike, pristupio im je i 29-godišnji Ante Lučić

Piše I. G.
1. siječnja 2024. - 17:48

Netom što su u ovaj odlično posložen Klub već ranije „preletjeli“ Ivan i Niko Lučić ovih dana Abecedi je pristupio i Ante Lučić  Ante (29), koji je bio član NK Dragovoljca iz Poličnika. Ante nije dvojio ni jednog trenutka i odazvao se pozivu te upotpunio „koloniju“ Lučića. Sigurno je da će se sva trojica svojim treninzima i igrama nametnuti treneru Alenu Juričiću. Evo što je Juričić kazao za Antu:

- Poznajem ga oš iz mlađih kategorija i dobro sam upoznat s njegovim igračkim kvalitetama. Radi se o jednom vrlo kvalitetnom igraču. Sigurno da je stanka od nogometa uzela svoj danak što se tiče kondicijske spreme i svakako da ćemo sve učiniti kako bi ga vratili na kondicijsku razinu koju zahtijeva igranje u županijskoj ligi, kazao je Juričić.

- Na poziv ljudi iz Abecede, jednostavno nisam mogao ostati imun. Nakon što su mi predstavili projekt kluba, rado sam prihvatio poziv te se toplo nadam da ću biti od pomoći seniorskoj momčadi i koliko to od mene bude zahtijevao trener Juričić, rekao je Ante Lučić

image

Ivan Lučić

Zadarski.hr
05. svibanj 2024 07:49