StoryEditorOCM
SportZA MLADE

Općina Sukošan dobiva novu sportsku aktivnost: cheerleading u Debeljaku!

Piše M. K.
3. rujna 2024. - 14:05

Cheerleading klub Tornadele, poznat po svojoj dugogodišnjoj tradiciji i uspjesima, pokreće novu grupu u Debeljaku, općina Sukošan. Cilj ovog novog programa je približiti cheerleading i ples djeci iz Debeljaka i okolnih mjesta, omogućujući im da se bave sportom u svojoj lokalnoj zajednici.

Grupa je namijenjena djeci predškolske i školske dobi, a treninzi će se održavati u Društvenim prostorijama Debeljak, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 do 19 sati. Treninzi će biti vođeni od strane kvalificiranih trenera iz Debeljaka, koji će djecu podučavati osnovama cheerleadinga, kao i naprednim tehnikama u sigurnom i poticajnom okruženju.

Uz redovite treninge, članovi kluba imat će priliku sudjelovati u radionicama, nastupima i natjecanjima, što dodatno obogaćuje njihovo iskustvo i pomaže im u daljnjem razvoju. Cheerleading je sport koji kombinira ples, gimnastiku i akrobacije, a poznat je po tome što potiče razvoj fizičkih vještina, izgradnju samopouzdanja i stvaranje novih prijateljstava.

Cheerleading klub Tornadele već je ostvario uspjeh u organiziranju grupa u različitim sredinama, uključujući veće gradove poput Zadra i Zagreba, kao i manja mjesta poput Nina i Neviđana na otoku Pašmanu. Sada, dolaskom u Debeljak, klub nastavlja širiti svoju misiju omogućavanja sportskih prilika djeci iz svih dijelova regije.

Upisi su u tijeku, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem društvenih mreža kluba ili pozivom na broj ispod.

Kontakt informacije:

Lokacija: Društvene prostorije Debeljak

Termini Upisa: Ponedjeljak, srijeda i petak od 18 do 19 sati

Informacije i upisi: 099/489-9142

Društvene mreže kluba: Instagram i Facebook

Iskoristite priliku da vaše dijete postane dio ovog dinamičnog i uzbudljivog sporta!

16. rujan 2024 11:43