StoryEditorOCM
SportPRVENSTVO HRVATSKE

Osam članova AŠK-a Zadar u Zagrebu osvojili čak pet odličja!

Piše Ivica Gjergja
22. veljače 2022. - 11:51

U Zagrebu je u organizaciji AK Agram održano pojedinačno dvoransko prvenstvo hrvatske u konkurenciji mlađih juniora i juniorki. Na prvenstvu je nastupilo i osam članova AŠK Zadar, koji su osvojili ukupno pet odličja od čega jedna srebrnu i četiri brončane.

U konkurenciji mlađih juniora u troskoku Domagoj Brodar osvojio je treće mjesto s rezultatom 12,80 m, što je njegov novi osobni rekord. U istoj disciplini nastupio je i Đani Peričić osvojivši četvrto mjesto s 12,62 m, a što je i njegov novi osobni rekord. U skoku udalj Domagoj Brodar je osvojio četvrto mjesto skočivši 6.40 m što je njegov novi osobni rekord.

Na 800 m nastupio je Emilio Pucar i osvojio 5. mjesto s 2.07,42. U konkurenciji mlađih juniorki u disciplini bacanje kugle (3 kg ) Anita Odžaković je osvojila drugo mjesto s rezultatom 13,82 m što je njen novi osobni rekord u dvorani i novi klupski rekord za mlađe juniorke.

Kate Nižić je u skoku uvis osvojila treće mjesto preskočivši visinu 165 cm što je njen novi osobni rekord. U skoku udalj Kate Nižić je također osvojila treće mjesto i brončanu medalju s rezultatom 5,61 m što je njen novi osobni rekord. U istoj disciplini nastupila je i Luna Mandić osvojivši peto mjesto s 5,30 m. U troskoku Enea Nikpalj je osvojila treće mjesto s rezultatom 10,93 m, a na 60 m prepone je osvojila četvrto mjesto s rezultatom 9,25 sekundi. Na 1 500 m Karla Kožul je osvojila osmo mjesto s rezultatom 5,16,03 što je njen novi osobni rekord u dvorani i novi klupski rekord u dvorani za mlađe i starije juniorke.

- Od osam naših natjecatelja uzeli smo pet odličja što je vrlo dobar rezultat. I nakon ovog nastupa vidljivo je da se rad isplati, kako su dobro naši članovi trenirali tako su došli do odličja. Zadovoljni smo ostvarenim, a vjerujem da ćemo u budućim natjecanjima biti još bolji, kazao je predsjednik i trener AŠK Zadar Ivica Šola.

24. travanj 2024 15:02