StoryEditorOCM
SportNOGOMET: IZ NK SABUNJARA

Osijek na treningu u Sabunikama!

Piše Ivica GJERGJA
25. listopada 2017. - 01:13

Već dva dana nogometaši i čelništvo NK Osijeka sa stručnim stožerom ovog prvoligaša borave u Zadru u hotelu Pinija, a treniraju na igralištu Sabunjara u Prvilaci. Domaćini iz NK Sabunjara na čelu sa predsjednikom Draganom Glavanom, te načelnik Općine Privlaka, Gašpar Begonja goste su primili, zaželjeli im ugodan boravak i omogućili im sve što im treba za trenige i boravak na Sabunikama.

Danas poslijepodne su imali trening od 16 sati, a dječaci i privrženici ovog kluba su iskoristili priliku za slikanje sa prvotimcima Osijeka. Predsjednik Dragan Glavan je kazao:

-Drago nam je da vam možemo izraziti gostoprimstvo i s vama biti ova dva dana na treninzima prije Kup susreta sa Zadrom. Vjerujem da ćete biti našim domaćinstvom zadovoljni dajemo vam na upotrebu terene i sve što vam treba, kazao je predsjednik NK Sabunjara, Dragan Glavan. Osječani su zahvalili na gostoprimstvu darovali domaćina i njihovu školu nogometa loptama i rekvizitima. Obećali su da će prvom prilikom posjetiti Privlaku i Sabunike.

 

27. travanj 2024 00:52