StoryEditorOCM
SportHT PREMIER LIGA

Osječke vrijednosnice ipak „vrijednije“ od Puntamike: zaslužena pobjeda momčadi Stipe Šarlije

Piše Ivica Gjergja
28. veljače 2021. - 11:59

Osječani su upisali pobjedu od 92:86 nad Sonik Puntamikom i nakon velikog broja poraza, čak devet do sada, popravili u momčadi situaciju. Istina, igrači „Punte“ su bolje ušli u utakmicu, što im je donijelo minimalno vodstvo nakon prve četvrtine, da bi momčad trenera Stipe Šarlije iz Osijeka, predvođena raspoloženim kapetanom Robertom Kujundžićem, nakon toga zaigrala puno bolje i okrenula vodstvo.

U posljednju četvrtinu ušlo se sa plus 11 za domaćina koji su i pored bolje igre gostiju znali zadržati prednost i pobijediti. Kod domaćina najbolji je bio Robert Kujundžić sa 29, a kod gostiju Dino Palčić sa 17 postignutih koševa. Evo što su kazali akteri nakon susreta.

Hrvoje Vlašić, trener Sonik Puntamike:

- Čestitam ekipi Osijeka na pobjedi, željeli su pobjedu i bodove više od nas.

Ante Gospić, igrač Sonik Puntamike:

- Uvijek mi je poseban gušt doći u Osijek. Čestitam ekipi Vrijednosnica na dobroj utakmici i zasluženoj pobjedi, bili su u dobrom ritmu i dobro su iskoristili naše pogreške.

Stipe Šarlija, trener Vrijednosnica Osijek:

- Čestitam igračima obje momčadi na borbenoj utakmici, a posebno mojim dečkima na dugo očekivanoj pobjedi. Igrali smo s puno energije i u svakom momentu se vidjela velika želja za pobjedom koju smo zasluženo ostvarili.

Robert Kujundžić, košarkaš Vrijednosnica Osijek:

- Ponosan sam na svoju igru i igru momčadi, dali smo sve od sebe i to nam se na kraju isplatilo jer smo uzeli sva tri boda nakon dugo vremena.

19. travanj 2024 00:31