StoryEditorOCM
SportČUDESNI ZADRANIN UZEO SVOJU ČETVRTU 'KANTU' U LIGI PRVAKA I IZJEDNAČIO SE SA ZVIJEZDAMA BARCE

'Osvojiti dvaput je senzacionalno, ali ovo je povijesno!'

Piše SN
27. svibnja 2018. - 10:39
luka

Lionel Messi, Andres Iniesta, Xavi Hernandez… I, od danas, Luka Modrić. Desetka Real Madrida izjednačila se velikim Barceloninim zvijezdama i na Olimpijskom stadionu u Kijevu došao do svog četvrtog naslova klupskog prvaka Europe.

Znalo se i prije finala da će Hrvatska i šestu godinu zaredom imati pobjednika Lige prvaka, Modrićevsuigrač Mateo Kovačić ostao je na klupi, ali je uzeo svoju treću europsku titulu, dok Dejan Lovren nije uspio postati 11. hrvatski igrač s tim ostvarenjem.

Liverpool je ostao na pet europskih titula, 13 godina je prošlo od posljednje u Istanbulu, a 13 je od danas i broj naslova prvaka Europe Real MadridaDecimotercera, tako je zovu Španjolci. Trinaestica.

 

Nakon utakmice samo finale kratko je prokomentirao i hrvatski 'maestro'.

- Ovo je nešto nevjerojatno, nešto povijesno! Ne znam da li će itko ikada ponoviti ovaj rezultat. Osvojiti dvaput zaredom je senzacionalno, ali ovo je povijesno - rekao je Luka.

Kapetan Sergio Ramos također je bio odušveljen rušenjem Redsa u Kijevu.

Soccer Football - Champions League Final - Real Madrid v Liverpool - NSC Olympic Stadium, Kiev, Ukraine - May 26, 2018 Real Madrid's Luka Modric in action with Liverpool's Sadio Mane REUTERS/Gleb Garanich

 

- Znali smo da će biti teška utakmica, ali ova je momčad još jednom pokazala glad i želju za pobjeđivanjem i sada smo postali legendarna momčad. Morate cijeniti to što smo ostvarili. Znali smo kako se nositi s Liverpoolom, ali također smo znali i kako igrati svoju igru.

- Ovo što proživljavamo je nešto nevjerojatno. Nemam riječi kojima bih to opisao. Poručio sam igračima da uživaju u ovom trenutku jer ovo više nikada neće iskusiti.

25. travanj 2024 02:11