StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Osvrt na utakmicu KK Sonik Puntamika - Hermes Analitica; Igrač Cvitković: Ovo je treća pobjeda u nizu, u dobroj smo formi. Čekamo Cibonu.."

Piše Ivica Gjergja
21. ožujka 2021. - 12:00

U 25. kolu HT Premijer lige košarkaši Sonik Puntamike pobijedili su Hermes Analiticu visokim rezultatom (98:74) i tako u nizu ostvarili treću pobjedu što je za svaku pohvalu. Kada se uzme kompletna utakmica već u prvih 20 minuta je zgotovljena pobjeda, dok su gosti pokušali tricama napraviti nešto više no nije ih ovaj put išlo.

U domaćoj momčadi nije bilo slabog igrača, pa da je i jača momčad od Hermes Analitice bila na parketu pobjeda domaćim košarkašima nebi promakla. Do nove pobjede domaćine je vodio raspoloženi Tomislav Cvitković, a koji je za nešto više od 20 minuta koliko je proveo na terenu ubacio 27 poena i prometnuo se u igrača susreta. Njemu uz bok ide i Lovre Runjić koji je polučio 17 koševa, te ostali igrači koji su bili na parketu.

- I ovom utakmicom smo dokazali da možemo kada svakog respektiramo kao i našeg današnjeg gosta. Odigrali smo dobro, nešto su u prvom dijelu susreta pokušavali gosti no to je bilo kratkog daha. Bitni su nam bili bodovi ostvarili smo ih svi skupa, suigračima hvala na dobrom upošljavanju kako bi postigao ovaj broj poena. Što još reći osim da nas ide, u formi smo te sada čekamo Cibonu 27. ožujka - kazao je najbolji na susretu igrač Sonik Puntamike, Tomislav Cvitković.

24. travanj 2024 07:29