StoryEditorOCM

OTIŠAO U LEGENDU Ante Pavlović objesio kopačke o klin!

Piše PSD.
27. rujna 2015. - 22:04
antepavlovic_skabrnjabijeli

Još jedna nogometna karijera je završena - seniorskom nogometu rekao je zbogom i jedan od ponajboljih nogometaša i malonogometaša zadarskog nogometa, 33-godišnji Ante Pavlović - Pavle. Naime, Pavle je završio nogometnu karijeru, ali će se i dalje družiti sa loptom, igrati nogomet za veterane NK Škabrnje, gdje je i okonča igru u seniorima.

Nosio je dres mnogih klubova županijskog ranga. Krenuo je u Bibinjama kao najmlađi igrač, bio je tada i najbolji strijelac lige, pa u Galovcu, Škabrnji, Zemuniku. Igrao je u Trećoj HNL-jug u Primorcu iz Biograda i Velebitu iz Benkovca, Okušao se i u profesionalnim vodama, nastupao je u NK Zadru, Dubrovniku i Šibeniku. Prema svemu mogli bi reći da je najupečatljivi „trag“ ali i dužinu staža odradio u NK Škabrnji, gdje je i danas.

Pavle je upamćen i kao igrač malog nogometa. Bio je virtuoz s loptom i onaj koji svoje suigrače podstiče na veća pregnuća i davanja u malom nogometu. Igrao je u šibenskim malonogometnim klubovima, a u Zadru je sa MNK Frestijem i Varošem imao izuzetno mnogo lijepih trenutaka. Njegov pobjednički mentalitet ostati će zapamćen.

Ivica GJERGJA
07. svibanj 2024 21:54