StoryEditorOCM
SportPK ZADAR

Otvorenje ljetne sezone plivanja - održana 7. feštica na bazenu Kolovare!

Piše Ivica GJERGJA
24. lipnja 2023. - 11:46

Plivački klub Zadar je kao i uvijek dobar domaćin i ove godine se pobrinuo oko organizacije otvaranja ljetne sezone plivanja i Škole plivanja na otvorenom bazenu Kolovare, a nakon što je uspješno završio zimsku sezonu. Održana je 7. po redu Feštica na bazenu Kolovare, iako na blagdan, ni ovo događanje nije ostalo bez velikog broja djece svih uzrasta, ali i roditelja i gostiju. Predivan, sunčan i sportski dan je iza svih. Bilo je to lijepo i veselo druženje plivačica i plivača svih dobnih skupina, njihovih trenera, roditelja i dragih gostiju. I ovaj puta bilo je malo mjesta na bazenu za sve koji su se htjeli zabaviti.

Tako su se pored „igri“ plivači istakli i u čišćenju bazena što su radili stariji plivači i plivačice (posao koji odrađuju svake godine) za što su nagrađeni prigodnim poklonima sponzora, dok se mlađa ekipa okušala se u tri igre (povlačenje konopa, cijeđenje majica i vođenje lopte), a svako dijete je za nagradu dobilo poklon Kluba, dok su oni najmlađi imali kutak za crtanje i bojanje. Pobjednici su u konačnici svi jer je zahvaljujući sponzorima bilo dovoljno nagrada. Sudjelovalo je stotinjak djece koji su bili podijeljeni u četiri grupe: „Opasni“, „Nemam pojma“, „Cezarova vojska“ i “Luđac“.

image

Feštica PK Zadar

Pk Zadar/Slobodna Dalmacija

- Decathlon je svojim rekvizitima upotpunio zabavno-sportski dio feštice, koji su djeca odradila sa zadovoljstvom. Nakon završenog natjecanja uz obilje jela i pića nastavilo se kupanjem i igrama u bazenu. Bila je to još jedna odlična Feštica i dobra organizacija druženja odraslih i najmlađih. PK Zadar od srca zahvaljuje roditeljima plivača na nesebičnoj pomoći i potpori za organizaciju ovakve manifestacije. Iz kuba se zahvaljuju svima na dolasku i pozitivnoj atmosferi koja je cijelo jutro vladala bazenom Kolovare te je tako na najbolji mogući način obilježen početak ljeta i ljetne sezone plivanja, kazali su nam u PK Zadru.

Teško da nije bilo sponzora da bi mogla ovako biti uspješna Feštica, za što se zahvaljuju: OTP banka, Pekara Foša, Dechatlon, Sveučilište u Zadru, Radio057, Papica Zadar, Caffe bar Spin, Famous beach bar, Gelateria Eva, Pizzeria Šime, Bob Rock‘s Ice cream, Caffe bar Bazen, Novi radio, Pizzeria Pizzara, Maraska.

03. svibanj 2024 05:26