StoryEditorOCM
SportTREĆA LIGA

Ovo je boljka Primorca: krenu dobro, ostvare prednost, a onda padnu i sve uprskaju. Imali su 2:0 i u Baškoj vodi

Piše Ivica Gjergja
31. svibnja 2021. - 12:11

Skupljaju se bodovi i to je ono što je najbitnije u igri biogradskog Primorca. Ovaj put na strani kao gost u Baškoj vodi, s domaćom Uraniom susret je završen 2:2, bod je „uzet“, iako su po svim objektivnim promatračima mogla biti i sva tri.

Na sredini terena se istakao veznjak Reza svojom upornošću i slalomom te idealno podvaljenomo loptom za Lokina i vodstvo u 58 minuti. Drugi zgoditak je pao sa 10 metara, a postigao ga je De Angelis u 77 minuti. I kada su svi očekivali da bi sva tri boda mogla prema Biogradu u zadnjih deset minuta gosti su „pali“ i primili dva zgoditka.

U posljednje vrijeme ovo je boljka Primorca, odigra odlično prvi dio da bi u drugom dijelu spašavao ostvareno. Kao da im fali snage. No to ćemo ostaviti stručnom stožeru na čemu će sigurno poraditi. Nakon utakmice mijenjalo se raspoloženje kod trenera Krešimira Sunare, od onog i bod je dobar, do onog mogli smo - no nismo uzeli sva tri, evo što je rekao:

-Stalna je naša boljka što igramo dobro, imamo vodstvo i onda ga prolijemo. Iako smo igrali s „okrnjenim“ sastavom, mladci kao Lokin i drugi dobro su nadomjestili odsutne. Lokin je bio i strijelac. Dobro smo se držali, bili bolji, imali igru i na kraju smo sve „uprskali“ i primili dva zgoditka. Kako bi bilo lijepo da smo sva tri donijeli doma. Ali, što je, tu je, idemo dalje, ispravit ćemo uočene nedostatke, kratko nam je kazao Sunara.

Primorcu 5. lipnja na igralište Kazimira i Silvija u Biograd dolazi iznenađenje lige, mlada momčad Neretvanca iz Opuzena, koja je trenutno druga na ljestvici. Bit će opet dobrog fajta za bodove.

20. travanj 2024 10:57